Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Domače živali in veterina dodatki k prehrani (kalcij, magnezij…)

dodatki k prehrani (kalcij, magnezij…)

Zanima me kje bi lahko kupila kakšne dodatke k prehrani (kalcij, magnezij…) za našega 7 mesecev starega kužka. Seveda me malo zanima tudi cena? Mogoče kdo ve kakšno je doziranje, se za te stvari porabi ogromno denarja na mesec???

Malo me zanimajo izkušne in predlogi.
Lp

Dodajanje kalcija je več ali manj preživeta fora in se niti ne prakticira več toliko, kot se je včasih, saj ima lahko precej hude negativne učinke.
Dobra zadeva je Missing Link, ki ga dobiš v vsaki bolje založeni specializirani trgovini za živali.
Tu je oglas z opisom proizvoda:

----- Svojih zivali NE hranim s hrano Satisfaction.

Pa še stran podjetja:

----- Svojih zivali NE hranim s hrano Satisfaction.

hvala

Pozdravljen

Glej če ima kuža dovolj kvalitetno hrano kot je Royal Canin, Hills in tako naprej ni potrebno, da mu dajaš kakšne koli dodatke, saj je vse kar rabi v teh briketih in je vsega dovolj. Če daš psu zraven takšnih briketov še dodatke, pol to spet ni vredu, ker lahko ima potem preveč kalcija, fosforja in ostalih vitaminov, kar pa spet ni najboljše. Dovolj je če psa prehranjuješ z malo boljšo hrano-briketi kot sem ti že napisla in je to čisto dovolj.

lep pozdrav

Lina

psa hranim z odlično hrano (ker če jaz lahko jem dobro hrano potem lahko tudi on), vendar pa naš kuža dobesedno koplje v stene in je veterinarka svetovala da mu primankuje (verjetno) kalcija zato sem odprla ta post.
No bom pa malo drugače vprašala, imate kakšno idejo kaj naj naredim da ne bo kopal v stene? Šrpicali smo in občasno pomaga ne pa vedno, zjuraj popoldne vedno ga zmatramo zato da zaspi in da ni spočit, kupili bi kletko vendar se bojimo da bo potem začel lajati akr pa tudi ne želim zato še prenašamo to kopanje in iščemo rešitve.
Lp

Odgovor na objavo uporabnika
Yo, 30.10.2006 ob 09:38

Dodajanje kalcija je več ali manj preživeta fora in se niti ne prakticira več toliko, kot se je včasih, saj ima lahko precej hude negativne učinke.
Dobra zadeva je Missing Link, ki ga dobiš v vsaki bolje založeni specializirani trgovini za živali.
Tu je oglas z opisom proizvoda:

New Report

Close