Najdi forum

Goran,prej sem se pozabila dodati nekaj.Zelo rada bi shujsala (se posebno v stegna)..Kaksno telovadbo mi priporocas,da bodo ucinki hitro,hitro vidni?
hvala!
PS: dnevno telovadim vsaj 1 uro.

Zvezdyca,

Glede vaj za stegna, pojdi na mojo spletno stran v meni objavljeni članki. Poišči članek trening na prostem in preberi drugi del članka, ki govori o treningu spodnjega dela telesa, torej nog. Naj te ne moti, da jaz na slikah izvajam vaje z utežjo, ker uteži sploh ne potrebuješ in lahko te vaje delaš kjerkoli in brez dodatnih pripomočkov.

Opisan trening je zelo dober za noge. Vendar ker nimaš uteži, ki bi ti dodatno otežile delo, glej da se pridržuješ načina izvajanja, torej vaje izvajaj zelo počasi. Ne razmišljaj kako bi vse čim prej opravila, temveč kako bi vse čimbolje opravila.

LP,
Goran

Po naravni poti lokalna izguba mascob ni mozna

Jadran,

Žal je točno tako, do današnjega dne ne obstaja niti ena znanstvena študija, ki bi ji uspelo potrditi, da je možno lokalno porabljati maščobe.

Vse naprave tipa Abtronic so le pravljice, pripormorejo eventualno le k krepitvi mišic. Zato tudi ne obstaja vaja s katero bi lahko shujšali v boke, ali v določen del telesa.. to lahko dosežemo le s kompletnim treningom in priperno prehrano.

Lep pozdrav,
Goran

New Report

Close