Najdi forum

DODATEN ZASLUŽEK 90€ NA TEDEN

Prispevek Globallshare
Nova stran kjer dobiš zastonj delnice od vsakega refferala, ki ga povabiš, od 5 povabljenih dobiš 1 delnico. In potem ko vaši referali pošiljajo naprej to stran še vedno od vsakega dobivaš delnice tako naprej 7 stopenj. 1 delnica ima nominalno vrednost 28,27$, na mesec pa lahko dobivaš 2,32$ od 1 delnice.
https://www.globallshare.com/sl/1969328.html

ALI SI ŽELITE KAKI EVRO, KO KLEPETATE NA INTERNETU,
-Kadar objavite kakšno zanimivo sliko,
-Kadar lajkate (všečkate), kako objavo,
-Kadar pošljete sporočilo prijateljem,
– Ali ko priporočate stran svojim prijateljem.
– BOLJ KOT STE AKTIVNI, VEČ BOSTE IMELI.
V tednu dni lahko vsaj 50 EUR, saj postanete lastnik delnic z visoko rastjo.
KLIK IN NE ZAMUDITE https://www.globallshare.com/sl/1969328.html

Prispevek Globallshare

Pozdravljeni! 

Naj vam povem del svoje zgodbe. Sem študentka ekonomije, drugi letnik, smer marketing. Starši imajo svoje podjetje, kar bi naj pomenilo, da mi finančno nič ne manjka. Pa kljub temu da pomagam doma in sem za to plačana, ob vikendih delam še v enem nočnem lokalu blizu mojega kraja. Če potegnemo črto mi na finančnem področju res popolnoma nič ne manjka. Imam dovolj, da preživim več pa tako ali tako nujno ne potrebujem, bi pa prav prišel kakšen dodaten evro v denarnici. Ampak več kot delam ne morem. Na prvem mestu mi je zagotovo študij, vsak dan delat doma in kasneje še cel vikend cele noči v diskoteki. Ne zmorem toliko. In če bi imela možnost zaslužiti več z enakim ali pa celo manjšim vložkom svojega časa bi se zagotovo posvetila temu.
In tako je dva tedna nazaj do mene prišel en dober prijatelj in me povabil na pijačo. Tekom druženja na pijači mi je začel razlagati o eni dobro poslovni priložnosti. Takoj, ko je omenil mrežni marketing sem zavila z očmi in mu dala jasno vedet da me to ne zanima. Na srečo je vztrajal in mi zgodbo povedal in obrazložil do konca. Kasneje ko mi je predstavil vsa dejstva in mojo vlogo v vsem tem se mi je vse skupaj zdelo neponovljivo in vredno dobrega premisleka.

Sedaj mi pa VI povejte. Kaj bi mi rekli, če vam povem da vem za podjetje, ki je našlo izdelek, ki še ga ni na tržišču, za katerega sem prepričana in lahko s strokovnega vidika trdim, da bo čez leto ali leto in pol najbolj iskana zadeva na trgu? Izdelek je inovacija in je patentiran (vsi vemo, da to pomeni, da ga izdeluje to podjetje in ga ne more nobeno več; prav tako pomeni, da če so dobili patent potem je izdelek res vrhunsko dovršen). Podjetje prihaja iz Amerike in trenutno išče kader, ki bo njihovo vizijo širil naprej po Evropi in ostalem svetu. In naj vam povem še to, da je celotna Evropa še nedotaknjena. To se je zgodilo sedaj in nikoli več. MI smo tisti, ki bomo zadevo širili ven. MI imamo to priložnost. Nam je omogočeno, da si zagotovimo lepšo prihodnost. Smo na samem začetku. Celotno Evropo imamo na pladnju.
Sedaj je pa samo še pomembno, da sami sebe vprašate če si želite dati takšno priložnost v življenju ali ne. In medtem ko se vsak mesec trudite zaslužit nekaj zgolj za preživetje, vam je tukaj na pladnju ponujena priložnost, ki vam z malo truda in malo vloženega prostega časa lahko spremeni življenjski status.
Vem da ste takšnih zgodbic o nenadnem uspehu in nenadnem bajnem zaslužku slišali že 1000. Ne bom vam obljubljala, da boste brez dela zaslužili bajne vsote. Vsak bo nekaj sebe zagotovo moral vložiti v zadevo. In ne me narobe razumet. Nočem ljudi posiljevat s tem. Rada vam bi samo pokazala in dokazala da se dejansko da zaslužit tudi na tak način. Men se obrestuje.

Če kogarkoli zadeva zanima, naj se mi javi in naj mi napiše mail ([email protected]). Obljubim, da si bom za vsakega vzela čas in vsakemu, ki ga zanima razložila za kaj se gre. Ne odlašajte, ker vam bo žal! Jaz sem odlašala teden dni, pa sem v tem času že marsikaj zgubila, sedaj pa samo še pridobivam 🙂

NEHAJTE NATEGOVAT POŠTEN FOLK KER VAS BO EN NEKOČ PREBUTAV KO PRASCA. JEDI GOVNO TVOJ GLOBAL SCAMERSKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a res pa niti besede o tem čudežnem izdelku pa še za takšnim čudnim gmailom se skrivaš bravo…
a ja kako pa se že tebi obrestuje če še kao posel praviš sploh ni začel..jaoj pacienti od kod lezete na plano…

Za študente in s.p.je. Investicijefeniks.si išče zastopnike za prodajo letne članarine. Smo vodilni na trgu glede višine donosov. Zelo dobro plačilo, prilagodljiv urnik. Več informacij na [email protected]

hvala

New Report

Close