Dobrota je sirota
Zase govor….pa boš mel(a) čist dovolj dela….[/quote]
Wow, močna na jeziku, na žalost zelo slaba v slovenskem. Ne gre samo za vsiljevanje teorije, gre za način pisanja (aroganten, pokroviteljski, brez empatije). Strinjam se, da je največ problemov v nas samih, a konkretne teme ti zgleda ne razumeš. In ker ne razumeš, pljuvaš, žališ, lajaš. Ni problem, ti kar daj, če se boš bolje počutila. Javi se, ko te bo kdo fajn nategnil in prizadel, pa potem povej, da si sama kriva, da si preveč pričakovala od človeka, da si preveč arogantna in sebična, da bi razumela, da bi morala biti dovolj samozavestna, da se te strojeno ne bi dotaknilo, ko ima samo Robi prav, ostali pa imajo po tvoje težave z vsem svetom. Pa srečno.[/quote]
Vidiš, tole je lep primer. Krasen v bistvu.
Nisem niti pljuvala, niti žalila, niti lajala. Nič od tega.
Ampak ti to tako jemlješ in si tako odreagirala.
Mene noben ne nategne in ne prizadane, vsaj ne toliko, da bi lahko
pisala elaborate o tem….ker imam z ljudmi pač normalne odnose in
ne reagiram na vsako stvar s takole histerijo, kot je zgoraj.
Ti greš pa na nož za vsak pasji prdec….in si grozno prizadeta vsakič, ko
te (po tvoje) kdo narobe pogleda…
Izvoli. Samo to je tvoja izbira in zaradi nje se pač nikomur ne smiliš.
ok zdaj se pa že malo umirite. Skela in tebi podobni, nehajte že nabijati o tem kako kao Žalostne na3 noben ne pogleda, nobenemu se ne smili,… bla bla bla. Prvo kot prvo tukaj ne piše cela slovenija, da bi lahko rekli, da se nikomur ne smili, to je trenutno mnenje od dveh, treh ljudi, ne pa od vseh.
Jaz se z žalostnona3 popolnoma strinjam.
Poleg tega, če nečesa niste doživeli, kot pišeš ti skela, da te še noben ni nategnil, ne morete vedeti kako to sploh je. Tiho bodi a je jasno, pa počakaj, da te kdo bo pa potem govori. Ne budalesite!!!
Jest sem čist mirna….ti pa maš s tem mal problemov, a ne?[/quote]
No glede na to kakšne pišeš nisi ravno mirna. VSI so na tvoji strani ane? NOBEN ne mara žalostne na3? NOBEN je ne pogleda? NIKOMUR se ne smili? NOBENEGA ne zanima? Si mogoče cela slovenija, da to vse veš? Ali mogoče kar svet? Jaz sem čisto mirna, samo realno povem. Ti pa plavaš nekje med oblaki.
Jest sem čist mirna….ti pa maš s tem mal problemov, a ne?[/quote]
No glede na to kakšne pišeš nisi ravno mirna. VSI so na tvoji strani ane? NOBEN ne mara žalostne na3? NOBEN je ne pogleda? NIKOMUR se ne smili? NOBENEGA ne zanima? Si mogoče cela slovenija, da to vse veš? Ali mogoče kar svet? Jaz sem čisto mirna, samo realno povem. Ti pa plavaš nekje med oblaki.[/quote]
Ti si pa mal histerična. Dihej, dete, dihej….
No glede na to kakšne pišeš nisi ravno mirna. VSI so na tvoji strani ane? NOBEN ne mara žalostne na3? NOBEN je ne pogleda? NIKOMUR se ne smili? NOBENEGA ne zanima? Si mogoče cela slovenija, da to vse veš? Ali mogoče kar svet? Jaz sem čisto mirna, samo realno povem. Ti pa plavaš nekje med oblaki.[/quote]
Ti si pa mal histerična. Dihej, dete, dihej….[/quote]
Ti pa plavaj v svojem svetu med oblaki še naprej princeska.