Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Neonatologija Dobrodošlica in zahvala

Dobrodošlica in zahvala

Spoštovana ga. Cerar,

Najprej vas lepo pozdravim na forumu, namreč šele sedaj sem vidla, da obstaja tudi forum neonatologija in vi kot moderatorka.

Nato pa podajam še zahvalo za zdravljenje našega borca, ki je bil pri vas od septembra 2004 do decembra 2004 (24 tedenski) in ki vas pridemo obiskat vsaketoliko, ko imamo razne preglede (ORL). Mogoče ste razbrali kdo smo :).

Prav lepo bi se zahvalila dr. Bregantu, dr. Moletovi, dr. Štucin Gantar in vam za vse kar ste dobrega naredili na našega tamalega.

Ne bom pozabila se še zahvaliti vsem sestram na EITN in laktariju ter drugemu osebju.

Pri vas smo prebili kar najtežji del našega (mojega, moževega in otrokovega) življenja. Moram priznati, da kljub vsem hudem kar smo pri vas prestajali (borba z življenjem) sem se z mamicami, ki so bile takrat v 4. nadstropju in drugimi, ki so dnevno prihajale, odlično razumele. Poleg žalosti in solzam, ki so bile prisotne, smo se ogromno tudi nasmejale in včasih celo uživale.

Ta smeh ne bi bil prisoten, če tudi sestre in zdravniki nas ne bi bodrili in vzpodbujali. Največ smeha in sreče se pa pokaže, ko vsakodnevno vidiš, kako naši borci napredujejo, četudi samo za kakšen gramček ali ml mlekca, ki ga popije.

Sedaj je naš borec že pravi “razbojnik”, ki izkoristi vsako priliko, da nas komandira :). V vrtec se je kar dobro vklopil. Le kar ga pesti je pa zimsko obdobje, ko so bronhiolitisi in viroze, in je kar precej še občutljiv (kanila).

Kot verjetno že veste (Mole, Štucin) naš borec komaj čaka novega člana. Kateri ima tudi težave z morebitnim prezgodnjim porodom. Sedaj smo že v 33 tednu in vseeno upam, da ne pristanemo pri vas :), čeprav so na srečo prav kritični tedni že šli mimo.

No, še enkrat zahvala prav vse na EITN in v laktariju. Prosim, če lahko to prenesete vsem zainteresiranim.

Najlepša vam hvala in upam na čimmanj otrok na EITN.

Veliko zdravja!

Naši SRČKI so pravi "borci" dajejo nam zgled, kako se boriti za življenje! Lep pozdrav, Mateja

Draga Mateja,

seveda se vsi spomnimo vasega borca T. In vsi držimo pesti, da bo šlo tokrat brez obiska pri nas in ostanete “na zahodu”. Vaše sporočilo pa je včeraj polepšalo dan – in bo ostalo še nekaj časa na naši “oglasni deski”, za dajanje morale pred kakšno “nočno” ali podaljšanim koncem tedna v dežurstvu.

Pozdrav (v imenu vseh z EINT in laktarija), sporočite, ko bo vaša družina “razširjena”,

****************************************** Dr. Lilijana Kornhauser Cerar, dr. med.

New Report

Close