Najdi forum

DOBRODOŠLA NOVA SODELAVKA

Želel bi izraziti prisrčno dobrodošlico novi sodelavki MON-a za področja TKM, mag. Jadranki Perl in ji zaželeti čim uspešnejše delo na tem forumu!

Istočasno bi se rad zahvalil tudi vsem, ki ste v zadnjem letu obiskovali ta forum in iskali v njem nasvetov za boljšo kvaliteto življenja. Odgovori niso bili vedno prav iz področja TKM, saj so različna področja zdravilstva in komplementarne medicine včasih uspešnejša. Zelo pogosto sem ljudi tudi usmerjal k uradni medicinski pomoči, ker sem prepričan, da je potrebno ostati v stiku z zdravstvenim sistemom. Bog nam je dal uradno medicino, ker je bil prepričan, da je potrebna, zato bi jo bilo nemodro in nesmotrno, uporabljati tam, kjer deluje in lahko pomaga.

V naslednjem obdobju se bom ukvarjal na teh straneh s forumom DUHOVNOST, MEDITACIJA IN JOGA, kamor pravzaprav spadam in kjer sem v zadnjem letu, vsaj zdi se mi tako, lahko pomagal marsikomu, zaživeti kvelitetnejše življenje. Morda se kdaj vidimo tudi tam.

V imenu vseh nas, ki tele forume obiskujemo, na njih sodelujemo in tudi tistih, ki jih moderiramo, urejamo in na njih svetujemo, pa naiskrenejša hvala ljudem, ki omogočajo, da te stvari pridejo med ljudi – vodstvu in sodelavcem MON-a in sponzorjem!! Hvala Primož, hvala Andreja, Saša in vsi ostali, nevidna bitja, ki stojijo za vsem tem in skrbijo, da se tale “zadeva” vrti……

...naj bo Luč, Ljubezen in Radost!...Igor T. - LOSANG TASHI

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close