Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? dobrodelna prireditev za nakup mamografa

dobrodelna prireditev za nakup mamografa

Ne morem si pomagati, da ne bi povedala kako zelo sem razočarana nad celotnim vodstvom Mariborske bolnišnice, vključujoč z celotnim ginekološkim oddelkom. V petek je v kongresni dvorani hotela Habakuk potekala dobrodelna dražba dragih in poldragih kamnov. Zbran dobiček od dražbe so podarili za nakup novega mamografa ( gre za aparat, ki se uporablja za zgodnje odkrivanje raka na dojkah). Sramotno je spoznanje da je na dobrodelni dražbi bil prisoten samo eden ginekolog ( imena ne bom navajala) Mariborske bolnice. Ljudje ki so si ogledali to dražbo in na njej tudi sodelovali so bili večinoma znanci manekenk ki so predstavljale nakit, ki se je prodajal na dražbi. Vsi prisotni smo pogrešali “smetano” iz bolnišnice ( za katero se je mimogrede zbiral ta denar ), iz parlamenta ( prisotnost je potrdil baje sam predcednik države, ki pa je bil neviden!), pa tudi gospoda Soviča ni bilo opaziti med gosti! Sem stoprocentna da bgi se na dražbi zbral zajeten kupček denarja če bi bili prisotni tudi ti ljudje. mi ni jasno ali so vsi doktorji in ostali pekli doma potico……. ali pa jim ni mar ali bodo imeli ta aparat ali ne…
Sramotno!

New Report

Close