Najdi forum

Dobro jutro, dobri ljudje!

Zjutraj sem pustil moje ljube, bližnje,med rjuhami, ko sem jo mahnil proti službi.
Razmišljam med vožnjo, da delam ta teden v ponedeljek, sredo in petek. Vikend prinese obrat, na torek, četrtek, soboto. Ampak, ker je v sredo praznik, pomeni da bom do naslednjega torka, delal le danes in v petek. Jupiiiiiiiiiiiiiiiii.

Opazujem nebo okoli sebe.
Jutranja zarja izdaja obronke Snežnika in Mašuna, zvezda danica še zadnja vztraja na nebu in pušča za sabo smer Dalmacije. V mislih sem na Snežniku.
Pod mano Kvarnerski zaliv, da bi vrgel kamen v vodo, za Učko je Istra, za Slavnikom – Koper, čez Nanos išče oko Triglav.
Vikend je prinesel svežino, slutnjo jeseni in dobro razpoloženje.
Duh in misel.
Močnejša od nuklearke, višja od Everesta, srečnejša od Sreče.

Takšno je danes nebo nad Brkini.
Preveč lepote za eno samo jutro,
preveč sreče, za eno samo srce.

Pomagajte mi, danes, razmetavati srečo okoli. Sašo.

Pozdravljen Sašo.
En kanček te tvoje sreče se je dotaknil tudi mene in en delček je bom dala tistim okrog sebe, morda jo bo tudi oni naprej. Imej se lepo.
lp Lena

V grlu cmok, v očeh solze….od lepote in ganotja….in malo od slabe vesti zaradi moje jutranje tečnobe…..
Hvala za tvoje misli in ker deliš svojo srečo z nami!
Kdo bi si mislil, da lahko tudi virtualno poznanstvo toliko da…….

Dobro jutro vama želim tudi jaz! Sašo, kje pa si zaposlen, da delaš vsak drudi dan ? AMZS, carina …? Ali nam lahko zaupaš.

Dobro jutro!

Na to sončno, vendar razmeroma hladno ponedeljkovo jutro se prične moj delovni teden. Ta teden se prične ob osmi uri (drugače ob sedmi) in traja do dvanajste ure (drugače do tretje).
Poletje je še vedno tu, gneča v mestu je manjša, ceste so vedno bolj razkopane in moje misli vedno bolj čiste in jasne. Danes se počutimo zelo srečno, da živim.

Dobro jutro, virtualci, kjerkoli že ste.

Sašo,
samo še ime bi moral imeti tapravo. Srečko… 🙂

Sašo,

zaprla sem oči in se preselila v tvoje lepe kraje. Bi takoj zamenjala za hrupno Ljubljano, kjer me že ob šestih zbudijo pobiralci smeti in raznašalec časopisa.
Hvala za prelepe misli.

LP,Kaja

Sašo, hvala ti, ker si mi polepšal že tako vedno nadležen ponedeljek. Ko si predstavljam vse te krajer, ki si jih opisal enostavno ne moreš biti drugega kot srečen.

Lp
Pia

Ampak pol je pa vprašanje, če bi bil to ti. Dva torej. Kot ameriški predsedniki. Sašo Srečko.

Očitno nam je dež očistil srce in duha – tako malo potrebujemo za srečo, dovolj je le lepa beseda v zgodnjih jutranjih urah nadležnega ponedeljka. Očitno je nekaj v zraku in smo vsi polni lepih misli, besed in dejanj. Naj nam tako mine današnji, za spremembo lep in vesel ponedeljek.

Pozdravljena Elena!

Da se ne bom čisto odkril:

Posredovanje in logistika pri organizaciji transporta.
Urnik pa je res podoben carini in policiji, navsezadnje dosti sodelujemo s temi službami. Lepo se imej.

Po gorskem vikendu s familjo – krasno je bilo, se krasen zacetek tedna v sluzbi. Najprej pogled na med.over, potem prijeten klepet s sodelavcem ob kavi, sledil pa je se en prijeten klepet po telefonu z drugim sodelavcem – in zoprna, tecna sodelavka mi danes ne more do zivega :o))

Sašo!
Hvala za lepo pisanje. Spoznanje, da v ponedeljek zjutraj še kdo vidi lepote okoli sebe in gre v službo dobre volje-JE ZAVIDANJA VREDNO.
Lep dan še naprej.
Lep pozdrav. Iva.

Rešitev, pravi priimek.

Feliče Sašo.

Za lepe misli, želje, za lep dan, skratka.
Lahko noč, beremo se zopet v petek (ne preveč pisat, da bom lahko prišel skozi)

Sašo.

A se voziš s helikopterjem v službo ? (šala )

New Report

Close