Dobro jutro, dame …
… hja, spet nov teden in spet novi začetki, kajne ?!
Včeraj zjutraj nisem vzdržala, saj sem želela prijetno presenetiti svojega najdražjega, ko je prihajal domov. M sem pričakovala ali včeraj ali danes in ker sem imela test doma že dobre tri mesece in mi ga ni uspelo še uporabiti, sem si včeraj rekla : danes pa na vse ali nič.
Naredim test in : negativen. Ja porka dijo. Žalost na višku. Kaj pa zdaj ? Nič. Nič. NIČ !!!!!!! Mater sem bila jezna, da se mi je kar iz ušes kadilo.
Dragi me je spet tolažil in mi vlil novih moči za naslednji ciklus.
Žal tako pač je. M sicer še vedno ni prišla in kar nekako ni znakov, da bo kmalu prišla (čeprav si sedaj želim, da bi čim prej prišla, da lahko ponovno začneva poskušati ustvariti najino tako težko pričakovano pikico).
Upam, da se bo Tašika imela več sreče ( in božje volje, hi hi – ki pa nam je zgleda vedno bolj potrebna) oglasila z veselo novico !!!!!!!!!!!!!!
Se slišimo/pišemo.
alenka
Pozdravljena Alenka in ostale sotrpinke!
Tudi sama imam smolo s temi clear blue-ji!Kot sem že pisala,sem si 36. dan ciklusa naredila test,ker mi tako dolgo m še ni zaostajala.In kaj drugega naj bi pokazal kot samo 1 črtico!Drek!
Toliko sem bila razočarana,da imam do teh testov prav en strah in odpor.Fant me je seveda tolažil(kako so zlati ti naši dečki!),zdaj sem začela piti še smrdljičko(jaz redno on samo čez vikende zaradi odsotnosti)in čakam november-pregled in rezultate spermiograma in potem pošto!
Tako!Vedno je neko upanje,pričakovanje,nato razočaranje,pa zopet upanje…Pa ni strela,da nebo enkrat tudi nam posijalo sonce!!!
Zato punce, pogumno naprej v boj!!
Pa še ena stran,vredna ogleda(za tiste,ki jo še ne poznate-jaz sem do nje prišla včeraj)
http://www.medicina.hr
LP do prihodnjič!
Neeeee, tudi Tašika NI imela sreče ta mesec, žal!
Alenka, na istem sva spet. Spet vse od začetka. No, jaz imam še laparo 14. 10., tako da ta mesec ne bomo nič skakali. Bomo videli, kaj bodo rekli za naprej.
Hana, ne tako govorit, da boš dobila M. Saj veš, kaj so vse pisale punce, kako jih je špikalo v jajčniku, pa zvijalo, tako kot pred M. Počakaj!!!! In močno držim pesti zate!
Tašika
Joj, Tašika,
zelo zelo zelo mi je žal, da vsaj tebi ni uspelo.
Zaenkrat sem v zelo kočljivem ‘stanju’, saj M še vedno ni od nikoder. Niti šraufanja, pritiskanja navzdol, tiščanja.
Ne vem, kje se me glava drži. Pet minut sem vsa vzhičena, kaj pa če je mogoče le uspelo, naslednjih pet minut sem pa popolnoma prepričana, da žal ni nič in da moram novim zmagam naproti in potem zaklejem in …. je že bolje. hi hi
Tašika, drži se.
Lp, alenka
Evo, Alenka, jaz sem skoraj na istem kot ti – PMS že zdavnaj mimo, M pa od nikoder. Nobenega šraufanja, pritiskanja dol, kot bi bil en x dan v ciklusu. Le da jaz še nisem naredila testa. Pa nimam prav veliko upanja, saj sem nekaj podobnega doživela že pred meseci, ko mi je M zamujala devet dni. Prav tako kot zdaj, sem bila tudi takrat na klomifenu in sem bila že skoraj 100%, da nama je uspelo. Potem pa je bil test dvakrat negativen. In je M seveda prišla. Jutri zjutraj bom naredila test, ampak si kar naprej dopovedujem, da ne bo verjetno nič, da ne bom potem spet tako hudo razočarana. Ampak, dokler ne priteče, imamo pa vseeno malo upanja, a ne?
Lp
N.
nevenka,
absolutno.
Meni se nekaj že prikazuje ampak popolnoma drugače kot ponavadi.
Sem res že malce zmedena, če se pa ne misli prikazat tako kot se zna, pa ne vem, kaj bo .. se mi bo še zmešalo.
Jaz sem prepričana, da nama ni uspelo, saj je bil še včeraj test negativen. Žal.
Želim Ti DVE DEBEEEEEELI MODRI ČRTICI !!!!!
Da bi bil jutri Vajin najlepši dan do sedaj !!!!!!!
Lp, alenka
Hojla,
ne , ne , ne , nič ne bo ta mesec. Prišla je včeraj zvečer, čeprav nekaj ne štima. To sploh ni podobno M. In če priznam, sem čisto zmedena. Postalo me je strah, da ni kaj narobe. Ne vem kaj, mogoče kakšno vnetje ali pa , bog ne daj, kakšna cista, ne vem. Vem samo to, da to ni ta prava M, ker me nič ne šraufa in tišči navzdol, vsaj prvi dan kot je v navadi.
Oprostite mi, ker sem tako precizna, le iz sebe moram spraviti ta strah. Mogoče mi bo potem bolje. Vedno bolj se bojim, da sta mi ta dva splava pustila hude posledice in kar naprej razmišljam, kaj če sploh ne bom mogla več zanositi.
Depresivna, kaj ?!
Zgleda, da je razočaranje le prišlo ‘za mano’. Hja, nič.
Treba bo preživeti ta dan. Jutri bo, srčno upam da res, že bolje.
Lp, alenka
P.S.: Vsem , ki čakate na modri črtici Veliko Sreče in želim Vam , da bi bil to Vaš mesec !
Tudi meni je žal, da ti ta mesec ni uspelo. Amapk po moje je pri tebi le vprašanje časa, kdaj se bo spet prijelo. Ti si vsaj že dvakrat občutila srečo ob pogledu na dve črtici – meni to še ni bilo dano. Ravno zjutraj sem naredila test, pa je bil, tako kot sem predvidevala, negativen. M sicer še ni, zagotovo pride v nekaj dneh. Saj vse vemo, da je prvi dan razočaranje najhuje, potem se spet poberemo in upamo naprej.
Veliko moči še naprej, drage sotrpinke!
N.
nevenka,
zelo mi je žal tudi zate.
Madonca, zdaj bo pa res že pravi čas, da nam uspe na poti do naših sončkov, kajne ?
Punce, saj bo. Boste videle !!!!!!!!!!!
Jaz sem že malo boljše volje, saj je zgleda samo potrebno malo pojamrati in že se počasi začne vse urejati. M že kaže svoje ‘zobe’, zvijanje je že na sporedu in sem si kar malce oddahnila, ker kot zgleda, bo oz. je vse o.k.
Lp, alenka