Dobra vedeževalka ??? Rabim telefonsko !!!
Napiši, kaj te muči.Naslovi na več forumov, pa boš zastonj dobila več odgovorov.
Moji predvidi zate: -Vse, kar si resnično želiš, se ti bo uresničilo, če je to dobro zate in greš proti cilju. Tisti, ki ti je všeč, bo pristopil, če se mu boš nasmehnila, če pa ne bo, ni primeren zate. Ne boš vnaprej razlagala ciljev, temveč boš potem radovednežem povedala za nazaj, ko boš že zmagala.Vedno boš stremela k boljši izobrazbi in boljši službi.Redno se boš ukvarjala s telesno vadbo, da boš čvrsta in zdrava.Jedla boš veliko sadja.
Še Živa naj zagunca nihalo, pa bo! Srečno!!!!
Res ste prijazni, kastrolca sprašuje če kdo ve številko od navedenih vedeževalk, vi pa ji trosite vse drugo. Kaj če bi jaz tukaj spraševala za tel. kakšne dobre frizerke, bi mi rekli naj raje imam dolge lase in naj k frizerju raje ne hodim.
Kastrolca, o teh vedežavlkah po katerih sprašuješ ne vem nič konkretnega, imam pa preizkušeno ga. Ano iz Goričan. V resnici ti na-pove marsikaj da le strmiš, ko se stvari potem tudi tako odvijejo. Tukaj je njen mobitel 041 866919. Zelo je zasedena, upam da te sprejme.
Draga že in še nekaj tukaj ciničnih:
Ste pomislile, da je kastrolca v veliki stiski, da nima nikogar, ki bi se tisti trenutek lahko na koga naslonila, na koga, ki bi mu lahko zaupala? Morda pa ima probleme, ki jih ne more obelodanit niti najbližjemu, poznanemu? SRAM VAS BODI! Ve vse mogočnice, brez problemov, pomislite, koliko ljudi je osamljenih, pa zato niso nič krivi! Koliko ljudi vidi edini izhod, da položijo roko nase, prav zaradi takih, kot ste ve, SEBIČNICE, ma ste prov ene velike PACKE!!! GRRRRR