dobra turistična agencija
S kolegicami si želimo v septembru na potovanje…tako bolj po žurerskem principu
Zanima me, če kdo od vas pozna kako dobro agencijo, ki se z organizacijo takih potovanj ukvarja, ali pa poznate kak kraj kamor bi bilo vredno iti. Pri vsem tem pa naj poudarim še to, da ne bi šle s kakšno študentsko agencijo po principu Collegiuma, Mondiala ali ZMT, ker smo za njihove pijanke že nekoliko prestare :)))
Meni se zdi dost dobra TUI…sicer pri nas nima poslovalnice, je pa takoj čez mejo v Gradcu se mi zdi…pa nekaj njihovih zadev ima naš Sonček… Drugače pa mislim da večina še vedno potuje s kakim Globturjem ali Kompasom…
po mojem ti bo miki- turistični vodič najbolje razložil!
Če ne bo preveč za svojo firmo navijal…Jaz prisegam na Gullet.
Tvoj naslov je joke…dobra turistična agencija..hehehahahahahahahaaaa
Moj stric je šel v Tunizijo s Kompasom (najboljša slovenska t.a.) in je pršu čist razpizden domov, pa ne od enga dogodka, pa še to, on je ful za zajebancijo pa toleranten je pa tko…
Pejt v lastni režiji. Se maš bolš, pa ni ti treba gledat turističnega bulšita. V Tuniziji je reku stric je en splezu na palmo gor in blesavi slovenčki turisti so mu ploskal, kt da je pogoltnu 50 sabl. Stricu se je končno zmešal in je pol sam splezu gor, pa dol unga tunizijca fotku…fak ej.
;)))))))))))))))))
tole mi je pa polepšalo dan :)))))))))
My pleasure
Sonček je TUI agencija!
Forum je zaprt za komentiranje.