Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Dobra torta za RD v Mariboru

Dobra torta za RD v Mariboru

Pozdravljeni;

Naš fantek praznuje svoj prvi rojstni dan. Želela bi res
dobro torto, mi lahko kakšno priporočate?

Hvala in lp Mojca

Priporočam torte iz Pohorske kavarne. Če pa jo želite speči sami, pa nimam nobenega recepta.
LP,
Nina

Slaščičarna Missia iz Bresternice!

Definitivno Pohorska kavarna. Tako dobrih tort še nikjer nisem jedla, pa sem že marsikje bila!

Pohorska kavarna, pa tudi slaščičarna Pika Nogavička v Hočah-mi smo jo tam naročili za prvi rojstni dan, je bila dobra pa še zelo lepa:)
lp

Definitivno Pohorska kavarna….sveža in njami njami!!!

Lp
m.

Hvala vsem.

Jaz ti pa priporočam slaščičarno Daniela iz Selnice je dosti bolj ugodna kot Pohorska pa kolegi ki prisegajo na Pohorsko niso verjeli da ni od tam in vse možne oblike imajo LEPA IN DOBRA IN UGODNA

Mi smo tam lani (v Selnici) naročili poročno torto (sadno) in sem bila razočarana. Potem pa je tašča za roj. dan nečakinje v Pohorski naročila sadno (gozne sadeže), pa je bila odlična (sočna, sveža).

Živilska šola zelo dobre!

Meni Pohorska kavarna ni preveč za rojstno dnevno torto, ker uporabljajo samo rastlinsko smetano. Poleg tega Pohorska kavarna ne peče sama biskvitov, ampak jih kupuje od Kruh – peciva, tako da je svežina vprašljiva….čeprav grem včasih rada tja na kakšen nedeljski posladek.

Pika Nogavička v Hočah mi je kar pri srcu, čeprav se mi zdi, da so se zadnje čase malo pokvarili.

lp,

N.

No to pa je živa reklama za Pohorsko kavarno. Me pa zanima kakšne pa imajo kaj CENE za te odločne torte.

Ronjavček, sicer nisem bila tam že več kot pol leta, ampak cene so bile vedno konkurenčne – nič višje od drugih slaščičarn, s tem da so torte reeeees njami 🙂 Sploh karamelna…

Pozdravljene;

Hvala vsem za predloge. Poskusili smo tisto pri
Pohorski kavarni, zelo dobra, lahka, sočna. Polovico so jo naredili
sadno, polovico čokoladno v motivu levčka. Najedlo
se je šestnjst dobrih jedcev in mislim, da je bila torta
za 12 kosov, cena pa okoli sedem tisoč tolarjev. Vsekakor
hvala, naslednjič čez mesec probamo tisto v Živilski šoli,
avgusta pa še Piko nogavičko iz Hoč.

LP, M.

New Report

Close