Najdi forum

dobra odvetnica (družinsko pravo)

Pozdravljeni,

pred tedni sem prebrala na tem forumu nekaj zelo dobrih kritik glede odvetnice iz Ljubljane, ki je menda izredno dobra na področju družinskega prava, otrokovih pravic in določitev skrbništva, obiskov, itd., zdaj pa nikjer ne najdem tiste teme, da bi si izpisala ime in jo kontaktirala.

Naprošam vas, če bi mi lahko kdo morda pomagal najti to omenjeno odvetnico, ali pa mi svetoval koga, kamor bi se lahko obrnila za pravno pomoč in nasvete glede urejanja stikov in obiskov.

Bom vesela in hvaležna kakršnegakoli namiga.

Pa lep pozdrav,
tavajoča

Verjetno si zasledila kaj o Tjaši Andre Prosenc.

Tule pa si lahko prebereš nekaj več o odvetnikih za družinsko pravo: http://med.over.net/forum5/read.php?197,4667273.

Pa srečno!

Civilno združenje za pravičnost, napredek in nadzor iz Lesc, Alpska cesta št. 62, 4248 Lesce, ki ga zastopa predsednik Rade Stanić (v nadaljevanju besedila CZPNN) na območju Republike Slovnije poštenega in dobrega odvetnika, ki bi bil pripravljen po pravilih Zakona o brezplačni pomoči (ZPP) zastopeti predsednika CZPNN Radeta Stanića v več z strani države in njenih organov lažiranih kazenskih postopkih v katerih ga želijo kot nedolžnega posameznika krivično kriminalizirati, obsoditi in zapreti samo za to, da bi pri svojih inkriminiranih akcijah imeli mir.

Namreč predsednik CZPNN ne more sam v SLO najti poštenega in dobrega odvetnika, ker se odvetniki bojijo, da v kolikor bi ga zastopali, da bi jih njihova stroka izobčila.

Zato v javnost pošiljamo to pismo in prosimo, da se nam javi nekdo od odvetnikov, ki bi zmogel toliko poguma, da bi v sodnih psotopkih zagovarjal našega predsednika.

V pričakovanju odziva se Vam izkreno zahvaljuejmo.

================================================
Predsednik: RADE STANIĆ
CIVILNO ZDRUŽENJE ZA PRAVIČNOST, NAPREDEK IN NADZOR
Alpska cesta št. 62,
4248 LESCE
Telefon: o31 597 488
E-MAIL: [email protected]
URL: http://www.czpnn.si

Povem iz osebnih izkušenj – če imaš slabega odvetnika je kot da grež na zasneženo secto bos!

Najprej sem imel odvetnico Cimperšek Majoranc – sem pogorel na celi črti. Ne samo to, ampak računi niso bili jasni in sem nekajkrat preplačal njene storitve. Res da je ustanavljalo svojo firmo, ampak ji je šlo samo za denar – njen mož je izstavljal račune, brez zakonsko predvidenih stroškovnikov, nikoli mi ni bilo jasno koliko, zakaj toliko – predrago a slabo zastopanje.

V najtežjih trenutkih mojega življenja sem le zbral toliko poguma in zamenjal odvetnico. Odvetnica Maček me je zastopala vrhusnko, profesionalno. Že pred sodno dvorano so jo vsi poznali, sodnica je imela spoštovanje do nje, POPOLNOMA DRUG ODNOS VSEH! In kar je najbolj smešno – bika je cenejša in bolj zavzeta.

Tako da – kdor ima željo biti pošten in je korekten, je odvetnica Nuša Maček iz Celja prava odločitev. Nikoli se ji ne bom mogel zahvaliti za to kar je naredila v mojem primeru!

Pozna kdo odvetnika/co za druzinsko zadevo glede mld otrok in da uredi tudi glede starih staršev ki niso primerni v zivljenju otrok

Hvala

New Report

Close