Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Gibala/Gibalni sistem Fizioterapija in masaže dobra masaža telesa

dobra masaža telesa

Najbrž je bilo o tem precej napisanega, vendar sem tu nova in bi rada, če kdo ve v Ljubljani za dobro in ne preveč drago masažo celega telesa, hvala

Spostovana m. Vprasanje kaj je dobra masaza,je siroko, kakor tudi izbira izvajalca. Poudaril bi da je dobra masaza tista ki pusti dobropocutne ucinke dalec nad pricakovanimi, se pravi npr. bolecin v vratu, ramenu, krizu, skratka povsod, ni vec. Tega ni mogoce doseci samo z “glancanjem”
koze z BABY oljem. Za dosego vseh beneficij dobre masaze je potrebno kaj vec kot “ena dobra masaza” z maserjem morata postati prijatelja, ker vi mu zaupate sebe fizicno in psihicno, da lahko uspesno dela.
egon

Pozdravljeni!

Sama sebe težko ocenjujem kako dobra sem oziroma kako dobre so moje masaže… lahko me pa pokličete in se zmeniva za termin.

Dober dan, Dobra masaža!

Masaža je užikek in beneficija s posebnim obcutkom, da je telo in v telesu vse na mestu, da nič ne boli, po koncanem treatmanu mi večina klijentov na delovni mizi sproščeno zaspi kakšno minuto.

pozdrav!

Egon

Pozdrav!!

Ne bi rada delala reklame zase, ker dobro blago se itak samo hvali, moje stranke so zadovoljne….ce ste zainteresirana se javite , pridem tudi na dom.
Lp

New Report

Close