Najdi forum

Dobra masaža – kje?

Pravzaprav niti ne vem, na kateri forum naj napišem tole vprašanje, zato ga bom malo “razmnožila”. Možu bi rada za novoletno darilo namreč podarila kakšne urice dobre masaže (pa ne moje, pač pa take prave, strokovne). Ker je ponudnikov res veliko, ne vem, kam naj se obrnem, da se ne bi “nasankala”. Fino bi bilo tudi, če bi bila zadeva v Ljubljani, pa če bi se dalo dobiti kakšen kuponček….

Hvala vsem za pomoč in lep dan!

M.

Lahko ti priporočam maserja pri Omersi torej Kozmetični salon Omersa na Gosposvetski, pa ne iz lastnih izkušenj, samo so ga resnično prehvalili prijatelji.

Pozanimaj se.

Upam da sam ti malo pomagala.

LP Maja*

Kozmetika in savna FANČI na Golouhovi 28. Dobiš tudi ličen darilni bon. Preiskušeno in super.

Dekleti, hvala, že kličem…

Lp
M.

Pozdravjena,

iz osebnih izkušenj bi priporočala tajski masažni salon ONZONTHAI na Jurčkovi cesti.
Prekrasna masaža po njej si kot “nov”:)
Imajo pa tudi darilne bone ki jih lahko tudi pošljejo po pošti na vaš naslov.
lp Mojca Novak

Priporočam dobro tajsko masažo MEM na Dolenjski cesti. Pohvalno dobro. Večkrat imajo po 50 % popusta na kupone (privosoščite, e kupon, nori popusti ipd). Ugodno.

Odsvetujem kupovanja kuponov za studio MEM. Kupiš kupone za masažo in ko kličeš za termin ti ga ponudijo izven datuma 3 mesecev z izgovorom, da so prezasedeni ( 3 mesece čakati na masažo, niso resni). Ko končno dobiš datum in prispeš tja pa zahtevajo dodatnih 5 eur zaradi izteka datuma unovčitve kupona :). Na koncu te oseba z zelo slabimi komunikacijskimi sposobnostmi ( slovensko, angleško) obtoži da si si vse izmislil in te v obraz obtoži z lažnivcem. Situacija se še rešuje, ostalim pa svetujem, da se izogibajte salona NEM na dolenski cesti 43 in preden kupite kupon, malo raziščete o salonu.

V Ljubljani na vašem domu nudim klasično masažo. Glavne prednosti masaže na vašem domu so, da vam ni potrebno odditi nikamor od doma in si lahko torej masažo privoščite tudi tik pred spanjem. Doma pa se boste počutili tudi bolj sproščeno. Prav tako lahko izberete glasbo po lastni izbiri in si sami uredite prostor.

Kontakt: [email protected]

Zdravo,tudi jaz sem iskala dobro masažo in končno dobila.
Moj sodelavec mi je priporočil masažo v Kranju, saj je tudi on šel tja po priporočilu.V glavnem…z mojo mami hodiva tja vsake 14 dni, saj nama res zelo pomaga.
So prijazni in za termin se prilagajajo.
Salon je v Kranju Studio lepote Vitta.

Sem kupil kupon in odšel na to masažo.
Za tiste s kuponi je posebna soba (pajzl po domače), kjer te masira otrok, ki nima pojma o tem.
Tako da stran od njih!!!

Pisal sem o MEM tajska masaža na Dolenjski c.43

V vitta sem bla enkrat z nekim kuponom ko so imeli popust na privoščite.si. Meni osebno je bla masaža tam ena slabših. Priporočam da poskusita še kje drugje. Lp

Osebno zelo priporočam lanna tajske masaže v murgle centru, res kvalitetna masaža, prijazno osebje in ambient. Vedno znova se rada vrneva oba s partnerjem 🙂 Sem vmes šla še drugam s kupončki in bila res razočarana. Tukaj se sprašujem, kako lahko nekoga slabo zmasiraš? Ja očitno se da! V glavnem lanna je top!

Najraje hodim v Onzonthai na Jurčkovo cesto. Naj res naj tajska masaža. Sem že probala vse vendar je ta res TOP:)

Pohvalim tajsko masažo Ubon na Prušnikovi. Sem bila že na več krajih, tukaj so mi najboljše.

Bila sem 2x na masaži v MEMu in prvič zelo zelo zadovoljna (starejša maserka), drugič malo manj kvalitetna (mlajša maserka), mogoče zaradi poprejšnjih pričakovanj. Vsekakor pa sem tu, od nekaj masaž v Lj, najbolje zmasirana in prenovljena.

Sem že probal veliko masaž tudi na tajskem pa tako dobre kot je onzonthai na jurčkovi še nisem dobil.

Pozdravljni,
jaz obiskujem MEM masažo na Dolenjski že dolgo časa in sem močno zadovoljna. Nikoli še nisem imela nevšečnosti in vedno pridem na vrsto v enem tednu. Bila sem že na vse mogočih masažah, tudi sama masiram in vem kaj pričakujem, in ta zmaga.

Leonida Mrgole soavtorica knjige Izštekani najstniki in starši, ki štekajo http://najstniki.weebly.com/ http://videolectures.net/pozitivnapsihologija_mrgole_izstekani_najstniki/ Umetnost kreacije odnosov The art of relationship www.vezal.si https://www.facebook.com/izstekani.najstniki https://www.facebook.com/vezal.si www.vezal.si/vezi/ www.vezal.si/hobit/ +386 41811999

Definitivno v Lj najbolje masirajo v onzonthai – u na jurčkovi cesti. Res pravilni pritiski in ravno prav močni 😉

Onzonthai na Jurčkovi nikoli ne razočara….prijazne kvalitetne olja bio vrhunsko👌

New Report

Close