Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Dobra družabna igra za 4 letnike

Dobra družabna igra za 4 letnike

Prosim za nasvet, katero družabno igro kupiti 4. letni deklici. Radi bi kupili nekaj kvalitetnega in zanimivega, da ne bo romalo v kot čez en teden.

hvala

mojemu sinu je bil pri teh letih všeč Krtek ne jezi se – družabna igra, podobna Človek ne jezi se, samo da je “glavni junak” krtek, naprej pa se premikaš po znakcih.

Lotti Karotti se igramo vsak dan.

spomin

Moj prvi activity

Nam je super Kiki Riki – Petelin meče jajca in zbija kokoši, mečeš kocke katera kura gre stopničko višje..dokler ne pride na hrbet petelinu. Najbrž je Lotti Karotti podobna.

Karte. Enka in Črni Peter.

Odličen je še Ekec Pekec Kurji Drekec.

Pa Hiho Cheryoo – nekaj podobnega in mi igramo vsak dan

Lotti Karotti je trenutno itak zakon, Pingvini na ledeni gori, Gusarji (kjer v sod z gusarjem zabadaš meče), zmaga tisti, ki ne proži gusarja.

Naš obožuje Obraze (Detektiv) in Monopoly Junior.

Lotti Karotti.
Spomin.
Črni peter.

Kar so že ostali našteli – dodala bi Nino Delfino.

Ekec pekec kurji drekec. Na principu igre spomin, ampak mnogo mnogo bolj zanimivo in napeto. Naš mali je pometel z nami, tudi s starejšimi. Z možem nama je bilo nenavadno da sva na trenutke doživljala blokado v spominu, ah, kaj leta prinašajo.

spoznajmo abecedo s tem se še črke uči ta teden imajo v mullerju akcijo 20 popusta na igrače ta igre pride okrog 8 evrov in je zakon

VDDDDD

Zanimivi sta tudi naslednji igri:
Banana Express in
4 Erste Spiele

Lp,
C

Osebno podpiram družabne igre, predstavljene na http://www.otroskisvet.si
Imajo jih tudi v vrtcih, izposojevalnicah igrač v nekaterih knjižnicah..
So dražje, ampak ne trajajo več kot 10-15 minut, so napete in preizkušeno – zelo primerne za 4 letnike!

New Report

Close