Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Dobiti nazaj ljubezen

Dobiti nazaj ljubezen

Cao

mam en velik problem.Pa bi vas prosu za mnenje, posebi tiste, k bi mi kej povedal iz izkušenj.
Svoje dekle zelo ljubim. Vendar sva imela pred časom velike težave , oba sva storila nekaj napak. Jaz sem ji vse odpustil in jo še naprej ljubim, čeprav sem v enem od prepirov rekel, da je ne ljubim več tako zelo močno(čeprav jo). Od takrat naprej, ko sem ji to rekel, sem ubil ljubezen v njej. Tudi rekla mi je, da me ima še rada, vendar da me ne ljubi. Sedaj tudi ko sva skupaj, nisva več kot par, ampak bolj kot prijatelja. Jaz vztrajam, ker upam, da me bo ponovno začela ljubiti. Skupaj sva pol leta. Preden so nastopile težave, sva imela res krasno zvezo. Boljše si ne bi mogel želeti. Sedaj pa je pogosto že kar mučenje. Zanjo zato, ker me ne ljubi in je z mano, zame pa zato, ker vidm da trpi in ker mi pač ne vrača toliko ljubezni.
Najbrž vas večina meni, da če me ne ljubi naj nehava. Vendar jaz je ne morem pustiti, ker mi srce bije samo zanjo in upam, da bova uredila. Vendar se stanje vleče že dva meseca.
Jaz sem star 20 ona 19. Če vas zanimajo še kakšne podrobnosti, si poglejte pod rubriko pogreta juha.

Res hvala za odgovore, upam da mi boste lahko kej pomagali
Gašper

Nisi povedal kake težave sta imela. Lahko da so vplivale na vezo bolj kot si misliš.

Če bi lahko kar naenkrat tako nehal ljubiti kot je tvoja punca, je res ena izmed največjih srečnic. Meni se zdi, da mi lahko nevem kaj kdo reče pa ne bom nehala ljubiti kar čez noč ampak seveda čez nekaj časa – se pač s tem sprijazniš. Priporočam ti da se s tvojo punco odkrito pogovoriš in jo vprašaš ali še sploh namerava biti s teboj, saj kot praviš te ne ljubi in je potem brez pomena da oba vlečeta nekaj kar ne gre, še posebej ne če ni več ljubezni. Po moje ta tvoja punca kar malo izkorišča tvojo naklonjenost – češ sedaj pa naj ti bo žal za to kar si brezglavo izjavil. Mislim da bo drugače, če boš nastopil s par konkretnimi besedami, da pač več tako ne gre, da jo neizmerno ljubiš, ker pa vidiš da njo s tem obremenjueš je bolje da vse skupaj prekineta. Poskusi..

LP

Ja, se strinjam z Meli. Očitno je njej zmanjkalo žara do tebe že prej. Ta tvoje nesrečna izjava ji je prišla kot naročena. Res se ne moreš kar tako naenkrat “odljubit”. Res dobro se pogovorita in naj ti iskreno pove koliko ji še sploh pomeniš. Vsaj to si zaslužiš, a ne?

Zadeva me spominja na moj primer.S tipom sva hodila 2 leti in pol, potem pa je nekega večera kot strela z jasnega treščil, da je spoznal drugo in da z mano prekinja. Da me ne ljubi več. Kasneje sem ugotovila, da se je vse začelo dogajati že dosti prej, da se je ohladil, da pa mi ni upal ali znal tega povedati. Da je spoznal drugo , je bil samo za lase privlečen izgovor, saj vem, da ni bilo zares nobene in da je samo rabil vzrok za prekinitev ohlajene zveze. Vse to sem potem izvlekla iz njega , ko je bilo konec in se je upal odkrito pogovarjati.

Tvoja punca se je ohladila, mislim da tudi pogovor ne bo stvari spremenil, škoditi pa ne more.

LP, Kaja

mislim, da bi bilo najbolje, če vsaj za nekaj časa prekineta stike…. potem bosta oba videla koliko si pomenita… sicer pa, če je takšna do tebe (mi lahko verjameš iz lastnih izkušenj), da vajina veza nikoli ne bo več takšna kot je bila nekoč… vsaka skodelica, ki se zlomi in če je zalepljena z ne vem kakšnim lepilom, slej ko prej spet poči ali pa se celo razbije na drobne koščke. Res je slišati kruto, vendar imej sebe najraje in pozabi vse skupaj, okoli tebe je še na tisoče drugih punc, ki si bolj zaslužijo tvojo pozornost in ljubezen, kot si jo ona… čez čas, ko boš prebolel, se boš vprašal kako si jo sploh lahko imel tako rad???

pa obilo sreče!!!

A pol misliš, da se ne da več spedenat tko da bo uredu. Problem je v tem, da nočem kr nehat, ker sva mela res se lepo in še nikol nisem bil bl srečen. Zdej pa če bi zdej kr nehu, bi se najbrž pol še kr spraševal, kako bi blo, če bi se potrudu in bi mogoče zalaufal. Sam res ne vem, ker večina s katerimi se o tem pogovarjam, pravjo, tko kot večina vas, da k enkrat ugasne, se ne da več nazaj pržgat.
Jest tud nasplošno nisem navajen kr nehat, pa vršt puško v koruzo. sam tuki zdej pa res ne vem. Tko k vs poslušam, pa če sam pomislim, če bi mogu nekomu drugmu z istimi težavi svetovat, bi mu isto reku, naj pozab vse skupi, pa najde drugo, sam kaj ko pa jo še vedno ljubim.

Sej jo boš po nekem času pozabu, sploh pa če misliš da to ljubiš, potem boš 104.55% najdu drugo, ki jo boš še bolj. 🙂

Smola

praviš, da jo še vedno ljubiš…

odgovori si na vprašanje: si ONA zasluži tvojo ljubezen??? S čim? Ti po vsej verjetnosti ljubiš tisto, kar je bilo nekoč….. ljudje se spreminjamo… žal… in ljubezni pravijo se ne da kupiti… to ni res… z denarjem res ne, se jo pa da z dejanji! In kaj te dni naredi ONA, da bi si zaslužila tvojo ljubezen??? ko boš imel odgovor na to vprašanje, boš sam pri sebi vedel, če se splača poskusiti še enkrat ali ne….. do takrat pa…… živi dalje……

Gašper, po moje nje ne zanima kaj dosti, če ti nočeš kr nehat, zaradi tega ona sigurno ne bo hodla s tabo. To kar zdaj delaš je napaka (če sem prav razumel vajino stanje). Tako jo boš samo še prej izgubil. Moraš jo pustiti na miru, naj ona pride k tebi če hoče.
Če si ji povedal da jo ljubiš, več tako ne moreš naredit in ona te sigurno ne bo spet vzljubila, če bosta ves čas skupaj. Edino če bosta narazen je možnost da ugotovi, da te pogreša ali ljubi in tako lahko potem morda ponovno začneta, čeprav dvomim. Čimprej se moraš sprijazniti, da je konec in ji to tudi malo pokazat. Vem, da si ti zdi nemogoče, vendar nekoč boš vedel da bi moral drugače ravnati. Govorim iz svojih izkušenj.

sem tud sam ze razmislju, da sem mogoce zaljubljen v tist kar sva mela. Sam tud zdej vsakic ko jo pogledam, mi toplo rata.
Vprasanje kaj je pa ona nardila za najino ljubezen je pa, no se ga kr mal bojim, ker vem da veliko manj kot jaz. Sej vidm, da maste skos bl prov, ampak bom se kaksne 14 dni vztrajal in ce bo isto kot je zdej, bom nehal. Sam morm pa poskust.

Sej skupi itak zdej nisva velik, pa se manj bova, ker ona tle sam studira, drugac je pa iz druzga mesta. Tko da bova to da bova bla narazen zdej definitivno probala, ker pridejo prazniki pa to. Bom vidu kako bo. Upam da bo kul.

kakor želiš….. ko boš sam v sebi čutil, da se ne splača več, boš videl si boš prav oddahnil… in boš lahko živel dalje….. saj pa si še mlad!!!!!

halo??? ne se sekirat!! ni edina…. obstajajo še boljše in slabše tudi…. samo ti boš ziher naletel na boljšo od nje! OK?!

kar pogumno naprej!

:)))

Jest bi rekla, da je za vaju še upanje. Mal sta oba zmedena, ona je mogoče bolj čustvena, pa je tisto, da je ne ljubiš več vzela hudo resno (I know I would…) in te zdaj podzavestno za to kaznuje. Razen, če ni bilo po sredi kakšnega varanja in takih zadev, mislim, da bi se stvari dale uredit. Mogoče sta oba še malo nezrela, pa tudi skupaj nista še dosti časa. Počakaj še malo. Vzemi si čas za pogovor, ampak tak, ko po njem ne bo več nerešenih vprašanj. Če pa se skoz neki izmika, pa te noče videt, pa take stvari, pol ma pa najbrž kerga druzga. Ampak prisili jo, da ti to pove, ker si zaslužiš odkritost!

Macka hvala. Sm rabu tud kaksno vzpodbudo. Po sredi ni blo nobenga varanja. Pogovarjala sva se pa tud ze kr dost. Pac rekla je, da je takrat spoznal, da je nimam tok rad kukr je mislila da jo mam in da zdej vid, da bi lohka kr vsak trenutek sou. Tko da upam, da res rabva samo čas.
Lp

Gašper!

Pa ne preveč časa, da se ne ohladita preveč.
Povej ji da le ni vse tako kot si takrat rekel. Pokaži svoja čustva do nje naj čuti, da jo imaš res rad. Naj ti ne bo nerodno izkazovati ljubezni do nje.
Tudi punca ti ne more kar čez noč odpustit (tako izgleda samo navzven – pri sebi pa zagotovo že ve, da ni vse izgubljeno).
Začni kot bi jo na novo spoznaval ( lepe besede, pelji jo na romantičen sprehod -vse mora biti iskreno) Če je res samo to kar si napisal mački se zadeva gotovo odvije v pozitivno.

Veliko sreče

gašper !

jaz predvsem mislim da se ona “šprda” iz tebe preveč te koristi in to ni v redu najboljše je da se z njo lepo pogovoriš povej ji use kar čutiš in jo vprašaj kaj ona do tebe čuti bodi pozoren na njeno obnašanje med pogovorom…….poskusi se delati da si samo njen prijatelj nekaj časa in da se tudi ti več za njo kao ne zanimaš boš vido čez nekaj časa ti bo priznala usa svoja čustva in da te še vedno ljubi …….vem iz svojih izkušenj………samo delati se je treba da ti ona ni več ušeč in da si samo njen prijatelj čez neki časa boš pa vidu zopt bo use po starem mela se bota fajnnn….

lep pozdrav,Lilyca

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close