Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost dobesedno "porivanje"

dobesedno "porivanje"

po kolkem času?

Koliko cas, kaj sva bila skupaj?…, zakaj te pa vse to zanima?

ja , a ne hodis na forum z namenom, da si izmenjuješ mnenja in pomagaš drugim s svojimi izkušnjami, pogledi na svet…ne bit tako zaprt, saj se nobeden od nas ne pozna (no ja, nekateri se…), pa tudi razkrinat te nobeden ne more…vsaj po moje ne…
se mi zdi, da si kar sovražno nastrojen do mene, pa se mi še sanja ne, zakaj…

lep sončen pozdravček

Kar bi moral napisat se glasi: Kar pri tebi ni problem… Problema pri tebi ni z mojimi obcutki. Pac cutim, da bi bil pripravljen narediti marsikaj, da bi prisel do tebe…

Lucy ,Smrkec te ma rad. A ti povem zakaj hodm na form, zato, k v vsem stosu najdes tut nekaj pametnega, pa se zabavam se. Saj ves nikoli ne bos zivel tako dolgo, da bos vse probal niti dobrih in hvala Budi, slabih stvari. V bistvu pa sploh nisem tako hudo obremenjen. Kako bi pa ti meni pomagala? V bistvu si mora vsak sam pomagat. A si ti upas vse svoje zelje in nacrte obelodanit? Ajd soncek, lepo se mej!

:)))))))) uffffffffff… sem ostala brez besed…

Po moje si ena tistih multiorgazmicnih 🙂 Ze celo zivljenje zivim na obalah jadranskega morja. Vcasih bolj juzno, vcasih bolj severno. Stajerc po dusi? = ljubitelj alkoholnih razvad?

S pravo bi bilo vse o.k.

Sej, zato pa je tut OK, k je prava. Upam, da bo ta vikend kaj vec uspeha????))))))))

Kakorkoli, sam veš najbolj. Samo tukaj se sprenevedaš: enkrat nisi še našel take, drugič je prava… Želim ti vso srečo.

Kolk se mava midva za poment, pa valda, da nisem nasel se taprave, sem prava lenoba za lov zensk, cist prav mi je…
Ampak jo ze cutim, cisto blizo, kako mi diha za ovratnik, njena senca pada cez moje rame, njen vonj mi polni nosdrvi, srce mi hitreje bije, …

ljubim morje in vse povezano z njim…………

pa lep vikend ti želim, upam,da se še kaj beremo prihodnji tden:)

Ej, lucy ti si pa res potrebna, cutim, da te bo vsak cas razneslo….

se ti pa menjuje razpoloženje iz minute v minuto…

ne bodi nesramen…po čem pa sklepaš, da sem potrebna? a nismo na forumu : O SPOLNOSTI IN DRUGIH AKTAULNIH TEMAH?
mi sploh nisi več tako zanimiv, kot si se mi zdel Smrkec!!

mogoče pa si samo zavisten in si želiš ene Lucy v svoji postelji…………

Ne zavist, potreba ga daje…

hvala Primorc:))

a ti je ze ksna pingvina nardila ?

Če bi mož opazil, da je ženska le navidezno odzivna, da je vi bistvu odsotna… bi bil to moški, ki dobro opazuje, je tankočuten, čustveno in drugače bogat… in še in še.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close