Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost dobesedno "porivanje"

dobesedno "porivanje"

Biti naiven ni isto kot trapast. Naivni smo vsi, dokler smo mladi in imamo vero v dobro. Mlad si pa v srcu predvsem. Pa gledaš vse iz svetle strani. Eni so pokvarjeni in to izkoristijo. Poj pa nasrkaš. Jaz sem že, ampak sem še vedno precej naivna, saj še vedno vsakič verjamem v pozitivvno.

a ti pa nisi vezan?:)) sem mislila, kakšne druge ovire:) grizenje..hmmmmmmmm…

🙂 to mi delaj::::))))
zdaj me bodo pa za nimfomanko proglasili…

po moje da ne

Saj si čisto normalna. Kaj misliš, da si večina ne želi tega? Seveda s pravo osebo na pravem kraju, da zares uživaš.

Ne, razen butastim nacelom…:)) Zame druge ovire ne obstajajo. Ne teritorialne (pridem na dom, ce je treba), verske(menjam vero), rasne(ratam crn) prakticno nobene(nardim vse kar zazelim)… Razen se, ce prav pomislim, obcutek… Ja obcutek mora biti pravi… Kar pa s tabo ni problem… Grizenje…Hmmmmm…

kako si lahko tako prepričan o občutkih:))???

Zato, ker jih ne obvladam. In stvarem, ki jih ne obvladam najbolj zaupam. Zmeraj me odnesejo tam kamor nocem. Tam pa so nove, neznane stvari. Stvari, ki mi cutila nasopajo na maksimum in samo takrat dam vse od sebe…

Si kdaj za 69?

vedno:) mam slab feeling, če se samo on posveča meni, al pa mi je bad, če sem samo jaz tista..štekaš

Ne vem, kaj naj recem, ne najdem take, ki bi mi zaupala popolnoma brez zadrzkov, ce zacutim, da odnos ni pristen sem kuj zgubljen.

in kok cajta da njej kar trikrat

že 3x prebrala ta tvoj post, pa mi ni ravno jasen…res, da sem blond:)) ampak…:)) napisal si, da mora bit občutek pravi, kar pa z mano ni problem in vprašanje se je nanašalo na to, kako veš, da bi bilo z mano tako:)

s kerega konca si?

si bil ziher razočaran enkrat fulllllll…

zanima me, a je res tak vau, če lahko ženska doživi več orgazmov zaporedoma?? meni se to ne zdi nič posebnega…

kako tako? 🙂 Obala.

kar pomeni, da jih dozivljas ali da jih ne?:))

kaj misliš?:))
aja, to da si z obale, pa zna bit prav zanimivo…upam, da nisi priseljen na obalo…pa štajerc po duši:)

Porivac wrote:

“Ne, razen butastim nacelom…:)) Zame druge ovire ne obstajajo. Ne teritorialne (pridem na dom, ce je treba), verske(menjam vero), rasne(ratam crn) prakticno nobene(nardim vse kar zazelim)… Razen se, ce prav pomislim, obcutek… Ja obcutek mora biti pravi… Kar pa s tabo ni problem… Grizenje…Hmmmmm…”

no in občutki o tem, da z mano ni problem…

Ja, draga šola…, za oba!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close