dobesedno "porivanje"
jaz pa rada grizem:))
Nekatere so glasne, druge spet tiho, ljudje smo različni.
za vsakim dežjem posije sonce,in za vsakim soncem je po spet megla, dež in spet sonce…………………..tak da bojo tud lepše izkušnje še pršle
Samo ne grizi preveč, da česa ne boš odgriznila. Potem ti bo pa žal.
ja tam ziher ne grizem:))
sm ena tistih k sm naprve glasna na konc pa jokam…………………………………pa ti a si miška
Res je. Nemogoce je, da bi midva imela karkoli skupnega. Je kar nekaj ovir. Si pa nedvomno zanimiva:))))
nič ni nemogoče:)) ovire?? kakšne? od kod pa, da sem zanimiva?:) no, si štejem, kot komplimnt…tud ti nisi kar tako, če si vsaj tolk čuten, kot je razbrat…mmmmmmmmmmmm
Samo nežno grizljaš?
Takšen jok je dobrodošel.
koker mam izkušnje, grizljanje ni ravno priporočljivo, :)) grizem ostale dele telesa:))
Res je, nic ni nemogoce. Ovire? Menda si vezana:). Takih se pa izogibam. “Zanimivost” ponavadi zacutim. Ne vprasaj kako, ker ti ne vem povedat. Kompliment pa definitivno je. Pa tudi proti grizenju nimam nic proti:)))
??? Mi ničveč ni jasno, najprej pišeš, da take še nisi srečal potem pa…
vem ja
:-))) zakaj bi se kdo pretvarjal? Jaz zase vem, da sem precej glasna :-))
Ja, imaš prav, samo nežno z jezičkom, obojestransko (69).
Ampak šele na koncu. Da ti ne zmanjka vlažnosti kje drugje.
Hm ena hecna misel, a mislite, da bo bolj glasni tisti, ki so tud v zivljenju bolj zgovorni 🙂 ?
lp ajs
Ja tkole je tole . Z leti ti neč kasnej ne prihaja , sam dlje porivaš ker je pač luštn. Jest uživam v zavlačevanju orgazma , ker punci vmes 2x ali trikrat pride pa tud moj orgazem je tok hujši na konc. Pač uživam v prodiranju in vmes božam joškice. Le zakaj bi prehitr končal. Drugi in tretji sex zapored ni več to kot prvi. Prvi orgazem je najboljši … potlej tud ni več tok semenske tekočine in po tretjem sexu maš že tko rdečga kot opica .. pol to ni več užitek ampak samo še dokazovanje….
ej ka pravs na to da se očitno tipi kdaj pretvarjajo da pol tok v nas dvomjo
Forum je zaprt za komentiranje.