dobesedno "porivanje"
No vidis, da ne mores sklepati po parih besedah koliko je clovek star, letos bo 30 pa se kaksno leto ali dve gor…
Kaj češ. Take izkušnje imam. Verjela ali ne.
Hočeš reči, ki bi se te toliko želela kot ti nje?
ja, pa ne moj…ali pač?:) starost bi se ujemala…skoraj:)
A ni to krasen, da je ljubezen in vse skupaj cimbolj obojestransko in uravnotezeno? Pa ni treba takoj sklepat, da je s kom kaj narobe. Clovek se vedno uci, v meni ta zelja za novim znanjem nikoli ne ugasne.
upsssss…ja saj vem,da se ne da sklepat po besedah…
se mi pa zdiš full obupan, al se tud tu motim?
danes sem ful dobre volje, tak da jo prenašam tud na tebe, če to nisi;)
smrketa:)
a ni čar tud v tem k z enim vse to probavaš pa naj bo dobr al pa slab. A drgač maš kak pametn nasvet kak ga prpravt da bo moj 20 min
Pa se marsikaj bi se ujemalo, …skoraj:))
da sam pomislem da bi z mojim pol ure…………………mislim da bi mogla bit cela soseska prazna……..in še širna okolica da nebi odmeval
Se pa, da tega dolgotrajnega porivanja tudi “priuciti”. Predvsem v mlajsih letih sem si ga vedno parkrat zdrkal, da sem lahko na fuk sel v dobri kondiciji. Zdaj pa to ni vec potrebno. Pa se ena dobra stran tega “treninga” je: tudi ce mi pride, ostane trd, tako da z lahko nadaljujem porivanje skorajda v nedogled. Vse to velja za goli tehnicni fuk. Se vsako toliko pojavi kaksna, ki me spravi na kolena ze v prvi rundi, takrat pa pride do izraza “natreniranost”. Tako.
Bodi zgoraj, ujemi ritem, naj ti govori “kje je” in uzivaj. zagotovo ti bo uspelo
Naj odmeva:)))))
npr??? zdaj sem pa že firbčna…
Bi jih rada slišala. Škoda da mi nisi blizu…..
Včasih se sama sebi zdim trapasta in naivna.
Rina
A se midva poznava? OK, hvala za lepe vzpodbudne besede. Ne vem ali vsi tukaj studirate psihologijo, al ste tolk notr, da ze vse pogruntate?
zakaj bi se pa poznala???? mah, iz besed se lahko vseeno marsikaj razbere, ves?:)
Glede starosti in vina se zelo strinjam s teboj.
Pa menda ne bova tukaj o tem. Kar je blo je blo. Zagotovo pa vec nisem isti. Spremembe so neizogibne… Nic pa ni tako kot izgleda…
Pa si res tako glasna, ne vem, ce se zenske pri teh zadevah pretvarjate, al je res v vas, da spustite kaksen krik? Prevec filmov mislm?
ja, zdaj me samo pališ, itak, da se ne poznava:)))))))))))))))))))
Odmeva kje?
Forum je zaprt za komentiranje.