Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost dobesedno "porivanje"

dobesedno "porivanje"

Res je poljub vse pove……..
In nikakor ni za zaupat trdim ustnicam.

Rina

Morda odzivnost, cutnost, sodelovanje…

Ni nujno, da ravno poljub VSE pove… Eni tudi to “tehnično” obvladajo – lahko tudi povsem brez čustev… Preverjeno.

daj opiši mi kako si predstavljaš dobro predigro, dober sex…da je ona bolj aktivna kot ti…da vidim, kaj si moški želite…;)
btw: kok let šteješ?

Biti mora nežna, predana, pokazati mora, da uživa, in to brez pretvarjanja. Biti mora sprejemljiva za vse pobude, tudi ona mora biti pobudnica, jasno mora pokazati, kaj ji je všeč, in kaj ne,s svojim partnerjem se mora zliti v eno. To seveda pri golem seksu ni možno, biti mora veliko več, čustva, pripadnost, ….

To tudi mene zanima.

Uh hvala za opozorilo………

Imam včasih občutek da čist nič ni tako kakor se zdi…….

Rina

Ja, to drži: nič ni tako kot se zdi :-))) oz. če je prelepo, ni resnično :-)))

Velja tudi obratno za moške :-)))

Jaz bi ti lahko opisal mojo pr4dstavo o tem. Ampak nekateri na forumu (n.pr. Bgv) me imajo za obsedenega s seksom. Zato o tem ne bi razpravljal javno, mogoče na e-mail.

joj joj joj nič kaj mi ni všeč…..

a nisi mal preveč kako naj rečem……..ne gledaš malo zagrenjeno na vse skupaj?!

Rina

Povsod mora prevladovati enakopravnost.

kaj je pa narobe, če si obseden s sexom…jaz sem baje tudi:))

Vseeno, takole javno ne bi o tem. Kar pa ne pomeni, da ne bi o tem razpravljal v ožjem krogu.

:)) štekam:)

Madonca imate dobro temo. Nisem prevec izkusen, leta mogoce niti niso tako pomebna. Tukaj se gre samo za izzivetost. Meni je vcasih ze dovolj, da kaksno pupo dobr pogledam, pa mi ze skoraj pride, vcasih pa… tut ne traja tako dolgo, k ze zdaj nisem nasel zenske, ki bi hotela z mano sexat tolk kot bi jaz hotel…

Stejem 34 “minut”. Zagotovo ves. da pravil ni. Prav tako ves, da omejitev ni. Si ze kdaj pocela prav vse kar ti je padlo na pamet? Pa ne mislim samo pri samem aktu. Od dolgotrajnega zapeljevanja, ki lahko traja tudi vec dni ali celo mesecev? Za vse si je treba vzeti cas. Vem , da se slisi kot iz ucbenika, pa je lahko vse res. Kot sem pa zgoraj prebral. Nic ni nikoli tako kot zgleda. Se pa da marsikaj nauciti in igrati. Tudoi dober sex. Se posebno zenske lahko igrate in se igrate. Osnovni princip pa je pogovor. Malo jih lahko cuti, kaj kdo rabi in redko se zgodi, da te nekdo prime tocno tam kjer ti tocno tisti trenutek pase. Se pa zgodi. Te zanima konkretno kaj bi ti pocel? Videt bi te moral in cutit, potem bi ze vedel…

predvidevam, da si še zeloooooooo mlad…če bi pa rad kakšno, ki bi se te želela več, pa ti priporočam, da si poiščeš kakšno mal starejšo…:) baje, smo ženske tako kot vino:)) bolj smo “stare”, boljše smo:)) in več rabimo:)) … pa ne mislit, da sem stara 50 ali več:)

:))))))) govoriš, kot moj bivši….

😉 Pa saj sem bivsi… In to ne samo enkrat:)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close