dobesedno "porivanje"
Ojla
Smo mele s puncam to debato in ena prjav da ponavad 20 minut “porivata” brez predigre sam to. In nam ostalim se je to zdel fullllllll ona pa da to je normala k tip jih ma pa 30 in kao zato tok cajta rab. Zanima me pa kok pr vas traja. Pa če lohk še ker pove kok se ta cajt z leti spreminja…………res ej povejte mi!!
papa
Z leti se vse spreminja. Zdi se mi, da po tridesetem, lahko neskoncno dolgo porivam, pa mam problem, ker se potem vecina zensk sprasuje, ce je kaj z njimi narobe. Kot ces, da me ne vzburjajo dovolj. Predvsem mlajse se obremenjujejo s tem. Se pa, da tega dolgotrajnega porivanja tudi “priuciti”. Predvsem v mlajsih letih sem si ga vedno parkrat zdrkal, da sem lahko na fuk sel v dobri kondiciji. Zdaj pa to ni vec potrebno. Pa se ena dobra stran tega “treninga” je: tudi ce mi pride, ostane trd, tako da z lahko nadaljujem porivanje skorajda v nedogled. Vse to velja za goli tehnicni fuk. Se vsako toliko pojavi kaksna, ki me spravi na kolena ze v prvi rundi, takrat pa pride do izraza “natreniranost”. Tako.
Ja ko prideš do 80 tega leta je pa čistega porivanja 70 minut…
Se strinjam. Je pa malo tezje najt partnerja…
ha ha ha mene pač zanima kak je
Poizkusi, pa boš videla.
mogoče pa ne gre za to, da tip tok dolg rabi ampak, da uzivata v dolgem sexu…
moja izkušnja: sem bila s tipom starim 33 let in sva sexala vcasih tudi po pol ure in vec, preden mu je prislo, jaz sem bila takrat seveda vmes ze parkrat v transu in se mi ni zdelo nic cudnega, potem pa se mi je zdelo cudno, ko se je z drugim tipom vse koncalo po 10 minutah oz. ga niti ni prav “namocil” pa je bilo že konec…:))
Je tocno tako, kot sem napisal. Bos pac morala, ce ti to seveda ustreza, najti takega k tolko zmore…
S katerim si se veckrat dobila?
Resen odgovor: leta sploh niso važna nekateri imajo filing nekateri pa do smrti ne. Čisto preprosto. Enkrat traja pol ure enkrat pet minut enkrat eno minuto pa je lahko vedno lepo. Sam da je z občutkom. Enkrat na hitro in strastno enkrat dlje pa čutno,počasi….Kvaliteta seksa definitivno ni odvisna od dolžine .Veš koliko žen stiska zobe, gleda 15 minut v strop in moli boga da bi partnerju enkrat že prišlo?? On pa misli kaki jebač je ker traja 20 minut.
Ajde drž se.
ja, sstarejšim sva bila skupaj pol leta, pa potem sva se se obcasno dobivala…s ta drugim pa 2 meseca…
zakaj je pa to važno?
:)))))))))))))) dober odgovor!
Saj ni vazno, samo vprasam, da bo hruska imela orientacijo dolgo ni zmeraj dolgo
Zakon kar si napisala!!!!!!!!!
Čist u nulo se strinjam z vsem!
Tko!
Rina
Moje izkušnje: od 17 (moj prvi fant) let do 48 let – ne boš verjela z najstarejšim je bilo….nimam besed – nobenga, ama nobenega občutka – začne se že pri poljubljanju ko že veš ali ima človek v sebi neko čutnost ali ne. Nekateri imajo čisto trda usta – ono brez občutka…se poljubljajo zato ker se že morajo in zraven široko odprte oči…brrrr.
To je pa problem v komunikaciji. Ce bi zena mozu rekla, da moli boga, verjetno tud on ne bi milu kak jebac je. Pa zakon ali pa zveza bi tud bla dosti boljsa. Samo pogovarjat se je treba…
no vretn bova po kako tantro začela uporablat
Imam kar nekaj izkušenj, zato ti lahko povem, da si zelo zelo dobro odgovorila.
Lep pozdrav!
saj boste moški tud rekli, da so neketere bejbe trde kot hlod, ene pa obvladajo zadevo…čeprav je meni zelo zanimivo, ko pravite moški, da mora bit ženska dobra v postelji…KAJ JE ZA VAS, BIT DOBRA V POSTELJI?
Samo hrabro. Uporabljat karkoli, kjerkoli, kadarkoli samo, da bo bolje.
Forum je zaprt za komentiranje.