Najdi forum

Kje so dobra legla te pasme pri nas v Sloveniji ?
Ogromno dobermanov vozijo iz Hrvaške, tudi oglasov je veliko.

http://www.dobermanklub.net/forum/

Všeč bi mi bilo če razmišljaš o rjavi barvi…
Če ne bi imel bokserja, bi imel rjavega dobermana…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Upam, da s celim repkom!

Fuj!

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Plus dolga ušesa fuj!

In kaj je narobe z ušesi in repom?

Kupiranje ušes je v Sloveniji tako prepovedano.

Fuj![/quote]

A dolg, torej normalen rep, je zate fuj???? Sram te je lahko, primitivec! Odsekaj si ti svojega, da ne boš tako fuj!!!!

DRRR, tudi jaz mislim, da če ti psi z repom in dolgimi beri celimi, ušesi niso všeč, si pač ne kupuj psa! Kupi raje papigo, ta sigurno ne bo imela dolgih ušes.

Ni pa niti prav, niti pošteno, da si ljudje izrezljate psa po svoji meri in okusu! Takšni psi so pohabljeni in prav je, da so to mučenje prepovedali!

Ni lepšega kot to, da ti pes pomaha z repkom, ko prideš domov in te tako pozdravi.
Ni lepšega, da lahko komunicira z repkom, če že govoriti ne zna. Z repkom pove, da ga je strah, je v stresni situaciji, ne zaupa, je vesel, srečen je v pozoru, ipd.

Ko bi bilo vsaj malo manj lastnikov egoistov, ker si kupijo psa zaradi tega, da bo bolj mogoč in strašnega izgleda.

Če te to ne gane–
Dobermani so zelo zahtevni psi. 95% ljudi, ko sreča dobermana, otrpne. To potegne cel spekter problemov, zlasti če želiš da te kuža spremlja na vsakem koraku. Dobermanom se godi prava krivica. Če imaš pa dobermana z ušeski in repkom, ljudje niso tako napeti in ga vsaj malo lažje sprejmejo.

Preveč posplošuješ! Sem siguren da ima večina ljudi dobermane zaradi lepe linije, ne pa zaradi strašnega izgleda…Jaz mam bokserja, ki ima glavo kot mešanc med mastifom in stafordom, brez pristriženih ušes, pa sem ga vzel striktno zaradi linije in karakterja..

DRRR a nimaš ti nerodovniškega?

Kaj ma to veze z debato?

Če imaš brez redovnika, te bodo tukaj na forumu razkosali.:)SREČNO vsem

Niti ga ne bomo razkosali – kaj je redovnik sploh ne vem.

Veze ima toliko, ko zagovarjaš, da si psa vzel striktno zaradi linije (in karakterja), ki je navadno lastnost, povezana z rodovnikom. 🙂

O madona..pa kaj je polna luna tele dni? Berem same oslarije povsod…

Nč bat..smo tlele tud že razkosali zagovornike rodovniških…

Ostali pa tle nehajte da ne bo moral spet Primož posredovat..

DRRR kar uživaj na tem forumu. Ta je tudi edini, ki dopušča debate v smislu rodovniški – čistokrvni brez rodovnika… Vsi ostali imajo te zadeve počiščene in sploh ni debate o tem, kaj je prav in kaj ne.

Evo, spet..kako si sploh zabluzila s tem…nikjer niso bili omenjeni rodovniki, itd…ti si s tem začela, in še to na en čuden način..KAJ IMATA VEZE LINIJA IN KARAKTER Z RODOVNIKOM ALI NERODOVNIKOM?????? Rodovnik je papir, linija je pa linija, karakter je pa karakter!!
Zdej pa nehaj…koga drugega imej za budalo..lep pozdrav!

New Report

Close