dober psihiater/inja v Kopru?
Ne morem vam nič poslati ker nimam kam…
Drugače pa, za tiste ki bi lahko hodili v Ajdovščino, ob torkih in četrtkih delam psihiatrično ambulanto v ZD Ajdovščina jaz. Za obisk je potrebno predhodno telefonsko naročilo v času v torek od 8.00 ure do 13.00 ure, v četrtek od 14.00 do 21.00 ure na tel.: 05 36 93 160.
Dobrodošli!
Pozdravljeni,
ta podatek mi ni znan. Morda bo kdo drug vedel.
Lep pozdrav,
Pozdravljeni,
kaj ste mislila s tem, da rabite nekoga, da greste stran? Ni mi jasno vaše vprašanje.
Lep pozdrav,
Pozdravljeni,
na forumu ne dajem nobenih priporočil. Kar je meni prav, vam je lahko nesprejemljivo in obratno. Prosim za razumevanje.
Lep pozdrav,
Katunga,
sem vam poslala zasebno sporočilo.
Lep pozdrav,
Poslala sem vam ZS.
Pozdravljeni vsi na tej temi!
Izbira psihiatra je zelo osebna in je odvisna od tega kaj od psihiatra pričakujete. Tisto kar je meni ok, vam morda ne bo. Zato si vzamite čas in si izberite psihiatra ki bo VAM ustrezal, in ne meni. Če vam psihiater ne ustreza, ga lahko zamenjate.
Lep pozdrav,
Pozdravljeni,
par odgovorov zgoraj, sem napisala, priporočil ne dajem več, ker so moji kriteriji po katerih bi izbirala psihiatra povsem osebni in vam prav nič ne pomagajo. Dovolim pa, da v tej temi priporočate psihiatre s katerimi ste imeli dobre izkušnje. Morda boste nekomu tako pomagali.
Lep pozdrav,