Najdi forum

dober privat zobozdravnik

Ojla!
Tale tema mogoce ne spada ravno sem, ampka ker bi pač rada vaša osebna mnenja…Imam namreč ful velik strah pred obiskom pri zobozdravniku, pa me zanima, če ima kdo kakšne res dobre izkušnje s kakšnim, ki ima posluh za takšne probleme – se pravi, da ni preveč grob in misli, da nobena stvar nič ne boli, še raje pa , če mi priporočite kakšno žensko. Pa da tud ni glih preveč drag v primerjavi z drugimi.Aja, zanima me pa za območje Ljubljane ,Grosupljega…
Hvala že vnaprej za pomoč in prijetno kresovanje vsem skupaj!

Hm, dober zobozdravni?! Stvar okusa. Sam sem s svojo sedanjo zobozdravnico precej zadovoljen, ker vse poštima naenkrat, mislim v kratkih časovnih razmakih, in imaš potem mir. Pa tudi takšna je, da ima posluh za bolečino. Je pa iz ljubljane, štepansko naselje, privat s koncesijo, vendar se za prvi obisk kar čaka, tako da če se ti mudi, najberž ne bi šlo.

Zakaj privat, če so pa tudi državni (nekateri) zelo dobri.

lp

verjamem da so nekateri – samo ce me je ze tako strah sploh it, ne bi glih sprobavala kako bo al ne bo…se mi zdi,da ce placam,vsaj lazje pricakujem lepsi in bolj pozoren odnos,ker jih pac bolj skrbi,da ne bi izgubili strank…ni receno da je vedno tako,delno pa gotovo drzi…
pa saj kolikor vem, ga moram izbrat v svoji obcini osebnega,ce hocem da ne placujem,a ni tako? tukaj pa ze vem,da mi ni noben vsec…

Ni tako. Izbiraš lahko kjerkoli.

-dp-, ne vem,ce imas prav. Ker imamo npr. v nasi obcini le enega ginekologa in seveda nocem hoditi tja,sem si izbrala osebno ginekologinjo v LJ ( pa ne privat ! )in tako moram placati ( mislim da 4.000 ) za vsak pregled. Prav oni so mi to tako razlozili, da ce bi jo izbrala v vsoji obcini, mi ne bi bilo treba placevati. Zato se mi je zdelo, da pri zobozdravnikih verjetno ni nic drugace…
Glede ginekologinje bom pa tudi mogla nekaj ukrenit,ce ne prej,ko bom noseca,saj bi bankrotirala:))
Upam,da si kaj kresoval in lep dan ti zelim!

Eh, dobr, zdaj si me na ginekologa ulovila, he he he. Ampak tudi za to sem kar siguren, da imam prav.

Jaz imam osebnega splošnega zdravnika in zobozdravnka v MOL, sam pa sem iz druge občine in ne plačujem nič, čeprav imamo tudi v naši občini zdravstveni dom. Mislim, da nam pravice izbire osebnega zdravnika še niso omejli.

Kar pa se tiče ginekologa, pa vem toliko, da ženski zavarovalnica po novem krije en pregled na tri leta, ostalo pa morate plačati same. Ne vem pa natančno kako in kaj.

Bitenc BIserka, Vilharjeva 27, tel 437 71 23, z njo se da vse pogovorit, le omeni ji tvoj strah pred bolečino.

Ina živjo
Tudi jaz imam privat zobozdravnico in z veseljem jo plačam. Ni draga, vredna pa vsakega denarja. Balzam za prestrašene duše. Ordinacijo ima pri “ta velikem” Mercatorju.
Dr.Zdenka Lorger 519-77-55

Lep dan ti želim-
Aleksandra

New Report

Close