Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje DOBER PEDIATER V LJUBLJANI

DOBER PEDIATER V LJUBLJANI

Mislim, da so leta naredila svoje 🙂
Jaz sem glede zdravljenja imela zares pozitivne izkušnje, ampak se mi zdi pa da je imela vedno manj občutka za otroke in njihove starše (sama komunikacija). Res pa da je bila takrat vedno obupna gužva in si čakal ure, da prideš na vrsto. Sedaj v Šiški, odkar so prenovili, je resnično boljše. Naš je tudi kakal v hlače oz. samo ne na stranišče in kahlico in je dejansko imel psihično zavoro. Ni nas poslala nikamor (ta s psihiatrom je res malo huda), težavo smo pa rešili, ko je imel drisko in ni mogle zadržati, ko smo ga dali na kahlico. Tako je končno dojel, da kaknje na kahli ali na wc-ju ne boli, kot je ves čas zatrjeval 🙂
Sem pa še vedno v dilemi kaj naj naredim glede pediatra, kajti s sedanjo imam slabe izkušnje, sedaj pa pričakujem drugega otročka in ne bi rada ga vozila kam drugam, ker je lažje imeti vse na enem koncu in v bližini…

Te kar razumem, sam jaz bi jo zamenjala. Sama moram zdaj vedno fehtat prevoz za malega,ker drugače bi morala na avtobus k zdravniku. Pa raje potujem k pediatru kot pa da mi takole zdravi otroka.
Iz kje pa si? Mi smo pred Novim Poljanam živeli na Adamičevi.

Iz Šiške sem.
Za prvega otroka niti ni več težava, ker je letos vstopil v prvi razred in ga lahko vozim k šolski, ki se mi po prvih občutkih zdi zelo vredu, od komunikacije do skrbnosti, res pa da še vedno lahko (zaradi otrokovih let) obiskujem pediatra, če imaš pa še kakšnega manjšega otroka je pa starejši lahko še dalj časa pri pediatru. Recimo da nimaš dveh različnih.

Veš kaj mi je bilo zanimivo, da je celo sestra od zdravnice me na vsak način hotela prepričati, da naj še ne podpišem tistega obrazca za izbranega zdravnika… Kaj je bilo pa v ozadju ne vem.. V ZD Šiška pa tudi ne poznam nobene pediatrinje tako dobro, da bi se odločila potem zanjo. Ena dobra je tukaj proti Pržanju, ampak težko prideš k njej in je sicer na koncesijo.

Lep pozdrav vsem! Jaz iščem šolskega zdravnika ki je: prijazen, strokoven, ne boji se nobeno zdravilo napisati in malo starejši. Imeli smo dr. Tršinarja ki je zdaj upokojen (v zd Domžale) in je bil zelo vredu. Prosim da, če bi kdo kaj vedel o tem mi, sporočite. Lp, Juk

New Report

Close