Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? dober otroški zobozdravnik v LJ, Kranju ali okolici

dober otroški zobozdravnik v LJ, Kranju ali okolici

Pozdravljeni

rada bi našla kakšnega dobrega samoplačniškega otroškega zobarja – lahko v LJ, Kranju ali okolici. Pomembno je, da ne samo da dobro dela, ampak da zna otroka tudi pripraviti na poseg, se pohecati z njim, ga pomiriti.

Sama sem imela v otroštvu za zobarco “mesarko” brez kakršnegakoli občutka in sem se še naslednjih 15 let otepala blaznega strahu pred zobozdravnikom. Pri hčerki pa vidim, da bo podobno, če bomo še naprej vztrajali pri dodeljeni zobozdravnici v lokalnem ZD, ki jo takoj napade s svedrom, da je tamala vsa histerična.

Torej, če mi lahko koga priporočite – vnaprej hvala!

Pri nas hodimo v Kranju na Mlako k dr. Ravniharju. Pri njemu delata 2 zobozdravnika, oba z izkušnjami z otroki. Je samoplačniško in ne drago.
Mi smo zelo zadovoljni, tudi otroka z veseljem hodita tja.

Sin hodi k zobozdravnici Alji Kraigher v ZD Šiška, zelo dober občutek za otroka ima, ga pripravi, se poigra, poheca. Kolegica svoji dve hčeri vozi prav tako k njej in jo tudi zelo pohvali.

Ali mogoče veš, če še sprejema nove paciente? Mi smo zaenkrat še pri dr. Rahne, samo bomo morali kmalu zamenjati zobozdravnika, ker bo sin dopolnil 3 leta. Že vnaprej hvala za odgovor.

Pred 2 mesecema je še vzela, najbolje da pokličeš.

Jaz mojega 3 letnika in sebe vozim k Zobnemu škratku v Ljubljano (Gestrinova). Delata mož in žena, ona higienik in on zobozdravnik. Si vzame čas kolikor je potrebno, vedno pove kaj in kako, vse razloži, dela z občutkom, zelo prijazna. Je pa samoplačniško, žal.

New Report

Close