Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? dober otroški zobozdravnik na relaciji Ribnica -Ljubljana

dober otroški zobozdravnik na relaciji Ribnica -Ljubljana

Ker ne zaupam najbolj zobozdravnici mojih otrok (v našem kraju sta na izbiro 2, pri eni smo, druga ima ful gužvo….), iščemo drugo varianto, lahko tudi samoplačniško, samo da je zobozdravnik res v redu.

Situacija je namreč taka, da so vsi trije otroci pri zobozdravnici, pri kateri je bil najprej mož, nato je šla ona privat in je imela tablo – da je tudi mlaldinska zobozdravnica (ki je mimogrede nima več obešene) in jih je mož parkrat vzel s sabo na pregled.

Najstarejši sin nima pri 11h nikjer kariesa (po zagotovilu zobozdravnice in kolikor jaz lahko vidim), srednja hčerka ima na enem mlečnem kočniku ob strani manjšo pikico, ki je zobozdravnica pri zadnjem pregledu ni omenila, smo jo sami ugotovili.

Ko sem tej zobozdravnici omenila zaščito na kočnikih, je rekla, da ona tega ne bi delala (se mi zdi, da tudi nima nabavljenega ustreznega materiala), ker se to njej ne zdi potrebno in če ni v redu narejeno, lahko bolj škodi, kot koristi??

Ta srednja ima tudi pri 9ih letih spodnje stalne zobe enega malo zamknjenega, pa ni ta zobozdravnica nič omenila, da ni bil potreben kakšen ortodont (ne vem, če ni spet problem kakšna napotnica za naprej poslat?)

Najmlajša hčerka pa ima med mlečnima enicama pri 6ih letih od zadaj viden karies, ki sicer še ni napredoval, ampak po navedbah naše zobozdravnice se tega ne popravlja, ker bodo tako ali tako kmalu prišli ven stalni zobje??

Vseeno bi morda slišala še kakšno na to temo oziroma otroke peljala še kam na pregled, bi pregled tudi plačala, samo da dobnim mnenje še kakšnega zobozdrvnika, s katerim imate dobre izkušnje, da ne bomo čez par let slišali, da smo vse zamudili, kar se je dalo naresti za zobe otrok…

Mi smo zelo zadovoljni z našo dr. Švalj – Brecl (ZD Ljubljana Moste, telefon: 01 58 44 349)

New Report

Close