Dober onkolog
Draga Brita555, moja izkušnja je taka, da so na OI samo dobri, prijazni in strokovno izredno podkovani onkologi.
Najprej dobiš kirurga, ki te bo operiral in spremljal po operaciji. Moj je bil Dr.Perhavec. Zelo sem bila zadovoljna z njegovim pristopom in delom. Ko je bil čas za kemoterapijo, sem dobila internistko, Dr. Eriko Matos. Obsevanje pa je potekalo pod nadzorom Dr. Pavlin Koširjeve. Sicer drugih ne poznam, da bi lahko primerjala, a res bi težko našla kakšno slabo besedo za katerega koli od teh treh. Morda dolgo čakanje pri Dr.Matosevi. Vsaj ena ura zamude je bila vselej. Ampak, ko zdaj pogledam nazaj, je bilo to popolnoma nepomembno. Veliko sem se pogovarjala z vsemi tremi in dobila vse odgovore. Tudi vse preiskave, ki so bile potrebne. Od moje operacije bosta kmalu minili dve leti. Zdaj imam preglede na pol leta. Skratka, skrb, da bi dobila nestrokovnega ali neprijaznega onkologa se mi zdi nepotreben stres. Je pa res, da je fajn priti na pregled pripravljen in oborožen s konkretnimi vprašanji. Korajžno in srečno!