Najdi forum

Iščem dobrega mizarja.Pred dnevi sem že poslala sporočilo,pa se mi je javila samo ena firma.Žalostno!!! Očitno smo na tem področju zelo revni.No mladi,sedaj veste v katerih poklicih je luknja,ali pa so vsi mizarji nekvalitetni ali pa imajo preveč biznisa.
Hvala za pomoč

Sporoči lokacijo.
Kaj potrebuješ, kakšno storitev?

Sem videl tvoj stari oglas.
Poglej v telefonski imenik rumene strani ( mizarstvo).
Jas sem iz Maribora.

Hvala za predlog.toda to ni to,kar bi jaz rada.Nekaj dobrega,preverjenega.ne kar enga mizarja.Ker je to dokaj zahtevno delo pa še jaz sem zelo zahtevna stranka.Če nekaj plačam,potem želim ,da je tudi narejeno dobro.
lp

Daj povej, kaj je tako zahtevnega.Pač sem radoveden.

Ja očitno je zahtevno,ker je problem dobit dobrega mizarja.Ker imam dnevno sobo nižje od kuhinje in jedilnice,moram imeti vso opremo narejeno po merah.To se pravi,rabim nekoga da mi to opremo nariše.Vse mora biti v enem stilu,potem morajo biti tudi lesene stopnice iz dnevne v jedilnico.Še to sem pozabila povedat,da je to vse odprt prostor,med jedilnico in dnevno ni nobene stene.Vgradne omare v dnevni se morajo vklaplt nekako z jedilnico,pa vsa inštalacija mora biti tudi vgrajena.Upam,da si vsaj malo predstavljaš,kako bi to zgledal.Veš,teško je to razložit,če ne vidiš.

Po moje potrebuješ najprej arhitekta oz. strokovnjaka za notranjo opremo, če želiš, da ti nariše idejo in predvidi inštalacije. Šele potem potrebuješ dobrega mizarja.

MIZAR je strokovnjak za notranjo opremo in arhitekt.
Ko prideš na montažo za tako imenovanimi ARHITEKTI.Ti je edino kaj lahko storiš, da greš k….. na WC.
In še odere te do stotinov.

Ce te ne moti, da je iz Ljubljane in da ni firma z zvenecim imenom, poklici 031 672 658 (Marko). Morda se ti bo zdelo, da je kr en, ampak verjemi, odlicno dela. Sodoben, zahteven, zelo natancen. Nam je izrisal in izdelal opremo za celotno hiso. Prosi ga, naj ti pokaze par fotografij prostorov, ki jih je opremljal, tako bos najlaze ugotovila, ce se lahko pogovarjata dalje. Mene je preprical.

Danica

Danica,najlepša hvala za sporočilo.Mislim,da prav takega rabim.Če je tebe prepričal ,upam da bo tudi mene.
Še enkrat hvala !
Vlasta

Jim,se s tabo kar strinjam,zato bi jaz to kar brez arhitekta.Mislim,da so mizarji sami dovolj sposobni,da lahko naredijo zelo lepo opremo tudi brez arhitekta. Ne bom rekla,da za kakšne večje stvari,lokale in podobno skoraj mora biti predlog arhitekta.Jaz sem pri gradnji hiše najela zunanjega arhitekta,ter notranjega za razpored prostorov.Oprema pa želim,da je po mojem okusu in po mojih željah in se mi zdi brez veze plačevat arhitekta.Jaz sama znam povedat mizarju,kaj želim.
lep pozdrav iz Gorenjske

Ce je slucajno komu se kaj aktualno www.dobermizar.com tale je res dober, ga osebno poznam.

New Report

Close