DOBER MIZAR
Ja očitno je zahtevno,ker je problem dobit dobrega mizarja.Ker imam dnevno sobo nižje od kuhinje in jedilnice,moram imeti vso opremo narejeno po merah.To se pravi,rabim nekoga da mi to opremo nariše.Vse mora biti v enem stilu,potem morajo biti tudi lesene stopnice iz dnevne v jedilnico.Še to sem pozabila povedat,da je to vse odprt prostor,med jedilnico in dnevno ni nobene stene.Vgradne omare v dnevni se morajo vklaplt nekako z jedilnico,pa vsa inštalacija mora biti tudi vgrajena.Upam,da si vsaj malo predstavljaš,kako bi to zgledal.Veš,teško je to razložit,če ne vidiš.
Ce te ne moti, da je iz Ljubljane in da ni firma z zvenecim imenom, poklici 031 672 658 (Marko). Morda se ti bo zdelo, da je kr en, ampak verjemi, odlicno dela. Sodoben, zahteven, zelo natancen. Nam je izrisal in izdelal opremo za celotno hiso. Prosi ga, naj ti pokaze par fotografij prostorov, ki jih je opremljal, tako bos najlaze ugotovila, ce se lahko pogovarjata dalje. Mene je preprical.
Danica
Jim,se s tabo kar strinjam,zato bi jaz to kar brez arhitekta.Mislim,da so mizarji sami dovolj sposobni,da lahko naredijo zelo lepo opremo tudi brez arhitekta. Ne bom rekla,da za kakšne večje stvari,lokale in podobno skoraj mora biti predlog arhitekta.Jaz sem pri gradnji hiše najela zunanjega arhitekta,ter notranjega za razpored prostorov.Oprema pa želim,da je po mojem okusu in po mojih željah in se mi zdi brez veze plačevat arhitekta.Jaz sama znam povedat mizarju,kaj želim.
lep pozdrav iz Gorenjske
Ce je slucajno komu se kaj aktualno www.dobermizar.com tale je res dober, ga osebno poznam.