Najdi forum

dober meter in pol

zanima me, kaj ljudje mislijo o ljudeh, ki so po naravi malo manjsi (ne pritlikavcih, ampak tistih, ki so pac…majhni)? sama sem velika le dober meter in pol (genske zadeve) in se zarad tega ful sekiram; kaj pa bojo rekli, ko me bojo vidli, kako pa to zgleda itd.torej, beseda je vasa

LP, natasha

ne se sekirat. Delo je pri tleh!

Draga natasha,
strup prihaja v majhnih steklenickah.
Poleg tega imajo moski radi majhne zenske, ker pristojijo vsem, tudi manjsim moskim! Imas veliko izbire! Tudi jaz nisem med najvecjimi, pa sem vecja od svojih starsev (okoli 160 cm) in oba se mi zdita cisto simpaticna. Problem je, kako razmisljas o sebi ti, ne drugi.

Draga nataša
Ne sekiraj se malo pet,bodi suha in boš dovolj velika.

Bod srečna, dobiš vse ta male tipe, ki nas, ta velikih ne marajo, so pa ful simpatični :))

Meni so tudi zelo vsec majhne punce in z eno izmed njih trenutno tudi hodim!Ne vem zakaj,ampak pač so mi všeč!Pa poglej kako lepe in seksi so slavne “majhne”
osebe npr. Madonna,Kylie Minogue, da ne omenjam Nuše Derende!!!
A jim kaj manjka!Popolnoma nič, pa tako polne energije in življenja so!

Osebno se mi zdijo manjše ženske bolj sexi….
Tako da je moj predlog tebi da se ne sekiraj….ker se nimaš zakaj…

lp,
Mark

Hmm, kaj pa bolj drobni tipi? Npr. do 170 cm. Sam sem 168. Menim da je manjšim puncam dosti lažje, kot pa tipom, ki se po moje zaradi tega u iber sekirajo. Ker vse punce hočejo met pa uh visoke pa vitke pa oh in sploh…correct me if I’m wrong.

Dostikrat je tako, da imajo manjše punce čisto neupravičeno komplex in potem to hočejo premostit tako, da si najdejo čim večjega tipa. Potem je pa kontrast še večji. Dajte checknite raje malo bolj sebi primerne.

Aja Irena – jaz ne uporabljam več tistega izreka: strup je v malih flaškah, ker te pol zabijejo ali z: samo se pretaka iz večjih, ali pa strup je v malih flaškah – drek za analizo pa tud. 😉

Meni se zdi, da višina sploh ni pomembna.

Moja naj naj naj boljša prijateljica, ki je sploh najboljša prijateljica na svetu, je visoka 155. Pa kaj?! Jaz je ne bi zamenjala za nič na svetu. In tipi se grebejo zanjo, ker je res pravi strup.
In moj oči je visok 169, pa se ženske že od nekdaj limajo nanj, da so sami problemi z njimi.

Poznam tudi ženske, ki so visoke in so jim všeč manjši tipi, ker pravijo, da so bolj simpatični.

Skratka ne se sekirat. Eni so veliki, eni majhni, eni smo pa nekje na sredi, in prav je tako, če ne bi bil dolgčas.

hvala lepa. zdej sem pomirjena :))))))

Sestrič, ki je velik 183 cm, ima ženo, ki je velika 145 cm in pravi, da je ne bi zamenjal za nobeno drugo. Ti pa imaš še 5 cm več, torej kaj še hočeš. Optimistično naprej. LP John

Jaz pa poznam tipa, ki je visok 154, žena pa 174 (in povrhu je še dobra mrha). Srečno sta poročena že enih 15 let, imata 2 otroka….

Je pa res, da je kot človek na svojem (designerskem) področju zelo uspešen, samozavesten in sploh cool..

živjo! Tudi jaz sem samo 5 cm večja od tebe in se tut ful sekiram! Ampak takšni smo-pomagam si s tem, da opazujem in poudarjam svoje lepe lastnosti!
Cao

Ker je Mici visokorasla (cca 180) se po tamalih sploh ne ozira, saj se tudi oni ne za mano… Imam izrazito afiniteto do ljudi nad 180, pri tipih najmanj 195 cm…
Svašta, kajne!?!

natasa ne sekirj se.tut jest sm velika sam 1.60 pa se vecina tipou k jih poznam prav da so mjhne zenske ful sexy:) btw nis napisala kok si stara..jest sm 18.
aja se to tut majhni tipi so cute:)

Visoka sem 170 cm in vedno sem si želela biti manjša vsaj za 10 cm. Tudi meni se zdi, da so manjša, bolj drobna dekleta bolj čedna kot visoka.

Velika sem natanko 149cm in sem se doooolgo časa ful sekirala in še danes- ko sem že srečno poročena in tudi že mamica se včasih sekiram. Dogaja se mi namreč, da me imajo vsi, ki me ne poznajo za eno petnajstletno frklo, sama pa jih štejem 26.nikjer me nihče ne jemlje resno, za mojega sina pa vsi mislijo, da je mlajši bratec- star je 3 leta. To me res ful moti in te Nataša resnično razumem…

strup je pri tleh :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close