Najdi forum

dober frizer v ljubljani

Ali kdo pozna dobrega frizerja v ljubljani (dober za striženje + barvanje + prameni) in da ni predrag. Mislim, da so cene tako pretirane pri nas, se pa ne znajdem kam bi lahko šla po cenejšo, pa vseeno dobro frizuro.

Za vsak nasvet se zahvaljujem.

Se mi zdi, da sem ti že včeraj odgovorila, pa izgleda, da je bilo po pomoti zbrisano. Zelo lepo te uredijo v vseh poslovalnicah Lassane, tudi cenovno se mi zdi, da so najcenejši v Ljubljani.

LP

Frizer Tomo na Rimski v Ljubljani.

Frizerstvo DVOR v kletni pasaži Bežigrajskega dvora (oz. Plave lagune). Tudi cenovno v redu.

LP

Odličen in ugoden je frizerski salon Ema v Murgle centru na Viču.Zelo so prijazne frizerke in še odlično svetujejo, kaj ti pristaja.Imajo tudi odlično pedikuro.

Sem bil v Murgle centru na Viču v Ljubljani in sem videl, da majo v salonu Ema akcijo 30% popust na moško striženje.In sem seveda šel se postrižt in sem videl, da poleg poceni cene striženja, so tudi notri super frizerke, ti svetujejo in so prijazne.Striženje je pa nekje od 5e do 7e, frizura pa super..še bom šel tja.Priporočam.

Odkar hodim k Lei v Dravlje imam cudovite lase! Zdrave, dolge… Ni ugodila vsaki moji neumni zelji, pa sem jo kar ubogala 🙂 Ve kaj dela!

Jaz pa bi priporočila frizerja Gorana.
Že kar dolgo časa se frizeram pri njemu in sem vedno zelo zadovoljna z frizuro,……..cene ima čisto OK,…..je pa veliko delal tudi za revije, na modnih revijah,……tako, da res obvlada !
Dela v salonu na Viču,……njegov telefon pa je 041/ 887 669

Danes sem bila v frizerskem salonu na Litijski. Sem pozabila naziv salona, zraven Nlb banke. Vedno pozabim ime salona. Srednje dolgi lasje, barvanje, obloga, striženje in feniranje, srednje dolgi lasje 43 eur…..nisem mogla verjeti. Z barvo in striženjem zelo zadovoljna, samo sfenala me je nekako drugače, pa se moram navaditi. Toplo priporočam!!

v Vodicah – Bukovica, striže frizerka Sabina fuuul pocen in fuuul uredu 041840723
sem zadovoljna

Ziuvjo me zanima a je kaksen frizer ki strize v ljubljani ob nedeljah hvala za kontakt

New Report

Close