Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom dober fasader – Ptuj, Maribor, okolica

dober fasader – Ptuj, Maribor, okolica

Pozdravljeni,

iščem priporočila za dobrega fasaderja s Štajerske (Ptuj, okolica…). Ne iščem reklam ponudnikov, tember priporočila uporabnikov 😉

Skratka, priporočajte, če ste bili zadovoljni z izvedbo, odnosom, materiali, cenami, svetovanjem…

Hvala in LP

POZDRAVLJENA

Pri nas so pravkar končali fantje iz vaše okolice
in sem (smo vsi) zadovoljni z njihovo strokovnostjo
in natančnostjo. Priporočal mi jih je prijatelj pri
katerem so prav tako delali ogledal pa sem si še
eno drugo njihovo fasado in je tudi OK.
Sicer pa probajte.
njihova št.: 031/659-971

lp pa lepo fasado

živijo

Tudi nam so uredili fasado mojstri kvaliteta,cena ugodna in v dogovorjenem času res super.Tu je cifra 02 675 19 51

Ravno so nam delali fasado, zelo zadovoljni. So pa blizu tvojega konca

FASADERSTVO BERANIČ Lovrenc ali Apače na Dr. Polju

LP

pozdravljeni

pri nas so prejšnji teden končali z fasado. imel sem isti problem kot vi hotel sem poceni in kvalitetnega izvajalca. po dolgem iskanju sem to tudi našel.

izvajalec je iz okolice ptuja. narejeno res mojstrsko in cenovno najugodnejši od ostalih.

pokličite in se pozanimajte na številko 040-984-997

LP

Ko sem jaz iskal fasaderja sem ga nasel na portlu www.vsezafasado.net. Priporočam , da pošljete ponudbo vsem .

Gergor L

SPREJEMAM PONUDBE ZA IZDELAVO FASADE 200m2 KOMPLET Z ZAKLJUČNIM SLOJEM. MB okolica tel:041262 952.

ZANIMA ME CANA ZA ZAKLJUČNI SLOJ 220 M2 VELIKE FASADE ODER JE POSTAVLJEN

POKLIČIE NA TEL.070703911

Iščem izvajalca za izdelavo fasade z mojim materialom. Površina cc
260 m2.

051 351 203

Iščem izvajalca za izdelavo fasade ter izdelavo preobleke za napušč verjetno kar z gips ploščami.
Želel bi uveljavljat subvencijo. Pripravljen imam prostor za 16 cm stiropora. Vgrajevale bi se tudi okenske police.
Od materiala nimam ničesar.
Za kvadraturo te druge podatke ne mislim sam merit saj ne maram kasnejših cenovnih sprememb in izgovorov.
Nujno potrebujem predračun, čas izdelave ali še letos ali zgodaj spomladi.

Lokacija Ptuj
041705537

Lp

Mislim, da ti ni treba iskati fasaderja ravno iz Ptuja ali okolice. Jaz sem iz Murske pa smo vzeli top gradnje d.o.o. http://top-gradnje.si/[/url] iz LJ. Lahko jih pohvalim, da so delo opravili zelo dobro.

Pokliči jih na mobi, ker na stacionarca jih težko dobiš: 040 728 340

LP Miljko

Pozdravljeni,nam so delali fasado iz okolice Ptuja,z njimi smo bili zelo zadovoljni ,tako da jih lahko priporočam njihova tel št 041 466 677-Beranič

Objava čaka odobritev

New Report

Close