Dober estetski zobozdravnik
Vsak normalen človek vidi, da so pisanja o nekem dr. Klasiču navadna natega in da vsa takoimenovana mnenja piše ena oseba. (poglejte si slike Klasiča in če je on estetika??) Gospa je bila pri njemu in ji je populil 6 zob, ki niso bili za puljenje, dlesen pa zašil kot čevljar, da je bila potrebna kirurška korekcija dlesni v Sloveniji. In njegove napake smo plačali Slo davkoplačevalci, ker so jih odpravili v Slo. kar izvolite k hrvatom, vse napake pa odpravite kar na hrvaškem, ne na naš SLO račun..
Res ne vem, zakaj ljudje hodite v (kvazi tujino), ko pa lahko v bistvu po identični ceni ali pa celo ceneje vse storitve dobite v Sloveniji. Če se vam da vozit na Hrvaško, zakaj se raje ne zapeljete do Maribora. Vse je ceneje kot v LJ, in kot v Zagrebu ali pa v Opatiji in imate garancijo na vse. Sama se vozim iz LJ k dr. Ajdnikovi. Tu je popolnoma drugi svet zobozdravstva, znanje, strokovnost, prijaznost, ohranjanje zob. Prijateljica zelo pohvali tudi dr. Maleka iz Frama, je baje zelo prijazen in strokoven, sigurno obstaja še kdo. Cene pa so veliko nižje kot v LJ.
Mislim da ima dr. anja siegl dosti konkurenčne cene glede teh storitev pa še v centru ljubljane je. Cakalne dobe so kratke pa se za vsakega pacienta se posebi posveti. preveri na http://www.ordinacija.si za ponudbo
Lp.
Kakšne so cene pri dr. Ajdnikovi?
Zanimam se za zobne luske. Ve kdo ceno? Pa tudi, če bi mi kdo vsaj približno vedel oceniti cene pri Ajdnikovi, bom zelo hvaležna. Sem se zanimala pri dr. Škorjancu in so cene res pretirane. 650 za lusko, je res pretirano. Če ima tudi dr. Ajdnikova cene v tem rangu, se mi ne splača sploh naročat.
Dober dan vsem!
V Sloveniji imamo mnogo dobrih zobozdravnikov in bila sem njih pacient vseh mojih 55 let. Pa se je zalomilo ko sem potrebovala novi zob oz. mostiček (zgoraj in spodaj po 1x).
Hčerka se je primožila v družino, ki že 25 let obiskuje ( v bistvu celotno sorodstvo)
zobozdravnika na Hrvaškem in po predračunih, ki so mimogrede na Hrvaškem zelo natančni, pri mojem zobarju v SLO pa približni (lahko tudi več ne, glede na zaplete) sem se sprijaznila da moram to urediti na Hrvaškem, sicer bom ostala čez zimo brez gretja.
Zdaj je minilo že dobrih 5 let brez problemov, brez bolečin, zapletov, reklamacij in občutno po nižji ceni.
In ko vprašam hrvaškega zobozdravnika po vseh teh letih kakšen materijal sploh uporabljajo, me je čudno pogledal: kot vsi drugi, isti kot v Sloveniji, imamo iste dobavitelje.
Jaz pa se spomnim, ko je nekoč neka neka zobozdravnica, predsednica slovenskih zobozdravnikov dejala na TV, da so verjetno na hrvaškem storitve cenejše zato , ker uporabljajo slabše materijale.
Hrvat se je samo nasmehnil: In vi mi še niste nič reklamirali? Kako to?
Torej, storitve v Sloveniji in na Hrvaškem so dobre, odlične, so pa cene v Sloveniji nemogoče.
Moje izkušnje z zobozdravniki na Hrvaškem so odlične. Bil sem pri dr. Štimac v Zagrebu. Osebje v Štimac centru je zelo vljudno in prijazno, natančno so mi razložili ponudbo ter so mi odgovorili na vsa vprašanja. Materiale katere uporabljajo so zelo kvalitetni. Pacient dobi različne ponudbe – katere imajo razlike v cenah.
Jaz sem navdušen nad Štimac centrom in sem njihov pacient.
Živijo,
bi se oglasila v zvezi z Dr. Klasićem. Pred časom sem bila pri njem zaradi izdelave zobnega mostička. K njem so me pripeljale vse te hvale na internetu. Mislim, da za nobenega zobarja, ni toliko lepih besed, kot o njem… Vendar, po izkušnji z njim, lahko rečem samo to, da so LAŽNE. Edine še žive zobe pod mostičkom(dva sta bila že mrtva), mi je tako pobrusil, da je prišlo do vnetja živca in imam sedaj mostiček na 3 mrtvih zobeh, za katere pa vsi vemo, da niso več tako močni kot živi.
Mostička ni izdeloval on, pač pa njegov protetik. Vizualno je res lep, a k sreči sem šla pred stalno namestitvijo po dva različna mnenja pri nas v Sloveniji, kjer sem dobila informacijo, da je mostiček nefunkcionalen in povzroča vnemanje dlesni in da se ga ne da popravit. En zobozdravnik je z mojim dovoljenjem celo poskušal pobrusiti mostiček, a je na koncu tudi on obupal in rekel, da potrebujem nov mostiček.
Toliko o tem…. Samo povem, da ne bodo po spletu rastle samo rožce o dr. Klasiću.
Lp, I.
Zdravo, v Celju je veliko zobozdravnikov, sam sem imel enak problem, predlagam da si preberete https://www.zobozdravniki.net/zobozdravnik-celje na tej speltni strani je veliko informacij in predlogov kako dobiti dobrega zobozdravnika. Ce iscete za maribor pa si poglejte https://www.zobozdravniki.net/zobozdravnik-maribor Ostala mesta kot ljubljana ali pa Koper najdete na njihovi spletni strani.