dober dermatolog
Jaz sem tudi imela podoben problem – čakalne dobe :-). Nato sem poklicala v Ambulatorij na Savski cesti – in se naročila pri dr. Jadranki Korsika Mrak. Na vrsto sem prišla v 3 mes. Prijateljica je imela težave s kožo na obrazu in so ji njeni nasveti zelo pomagali in odpravili težave, jaz pa sem šla bolj na preventiven pregled z mojimi znamenji po koži – vsako je pogledala zelo natačno in je ugotovila, da je vse ok. Meni se je zdela ok in bom še šla k njej.
Spoštovani, zanima me, kje naj se naročim za čimhitrejši dermatološki pregled. Pred cca 6 mes me je ponoči nad levo arkado nekaj pičilo (dve rdeči pikici), brez bolečin, brez srbenja. Nato sta se ti dve pikici povečevali, očitno se je nabirala kri. Dvakrta sem jo izstisnila, vendar po tolikem času zadeva še ni izginila in bi rada pregled.
Hvala za odgovor.
Bila pri Jadranki Korski v Lj. Brez kliničnega pregleda, na hitro me je hotela odsloviti z receptom za kortikosteroid. Dala ni nobenega nasveta o bolezni, mnenja. Ko sem hotela izvedeti še kaj več o bolezni ( tudi področje dermatologija),saj sem imela na določenem oz. občutljivem predelu rano mi je odgovorila da nima časa da ima 5 minut za pacienta za eno vrsto diagnoze. Skratka odnos in sama strokovnost sta se mi zdeli pod nivojem. katastrofa! Dobesedno me je izgnala iz ordinacije. Povrhu tega pa še ena neprijazna sestra, k se ji je komaj dalo delat, vsa naveličana.