Najdi forum

je kdo v ljubljani, ki je res dober astrolog ali vedeževalec, da zna resnično napovedati stvari za prihodnost? ne mi predlagat oderuških lažnivcev, pliz, samo če kdo ve za koga, ki je zanesljiv.

še nikoli sicer nisem bila pri vedeževalcu, slišim pa vse sorte.

Astrolog in vedezevalec nikakor ni isto! Astrolog deluje na nekih konkretnih zadevah, polozajih planetov, vplivih lune…. Medtem ko vedezevalci pomoje samo “nategujejo”.
Bila sem pri astrologinji, vecina zadev se res odvija kot naj bi mi nakazale zvezde. Moja mama je bila pred casom pri vedezevalki in nic se ji ni uresnicilo (delo v tujini, nova partnerska zveza…).

za začetek poišči njihov forum in poglej vpašanja.

Morda boš, obrazložitev svojih težav ,zvedela prav tam.

Lep pozdrav

muca

tudi pravi vedeževalec deluje na…kot praviš in meniš…konkretnih zadevah.Morda še konkretnejših kot astrolog.

Poznam oboje zato…….

P.

in zakaj link ni moder?

P.

Dober astrolog je Viktor Gerkman, ki je tudi psiholog. Doma je nekje blizu Kranja. Punce, ki so bile pri njemu so ga pohvalile, je pa malo poseben v komunikaciji. Beri – ni posej prijazen.

saj ravno zato se je težko z njim ,karkoli,pomeniti:))

Se pa strinjam.Gerkman je najboljši astrolog v SLO in glas o njem se širi tudi v tujino.

Še naprej, lep pozdrav!

Sara

Skupaj naj se drži 😉

Res astrolog in vedeževalc ni eno in isto. Vse pa je pogojeno s tem – znanjem in poznavanjem ( znamenj – ali osebnosti človeka ).

Edino jasnovidke, ki jim intuicija močno deluje in znajo osebo začutiti, te so prave.

Astrologija temelji na psiholoških vrednotah in temeljih. To pa poznamo vsi – kot pravimo – vse smo že nekje slišali a se ne zavedmo dokler nam tega ne povedo Znova. In to tisti čas močno potrebujemo. PREDVSEM pa potem verjamemo zelo močno in temu sledimo, potem pa se z močjo naših dejanj in misli vse uresniči.

Torej vsa stvar je v tem, da si sledimo – vse kar bomo Izvedeli že ” skoraj ” vemo.

>
Res je!

Lo, hvala za popravek oz.poduk ,glede linka.

Pozdrav !

Prihodnost je nadaljevanje preteklosti. Prihodnost je stvar, ki je že v nas samih. Nevrolingvistično programiranje, ki postaja vse bolj priznana veščina kreiranja lastnega uspeha in iskanja raznih rešitev v problematičnih situacijah, ima čudovito tehniko, ki se imenuje ČASOVNA ČRTA. Delo na časovni črti je daleč bolj smiselno, kot pa ugibanje vedeževalcev. Fasciniralo vas bo, kaj veste sami o sebi in kaj je za vas idelana prihodnost, ki ste si jo tudi sami sposobni kreirati in uresničiti. Sama sem naredila pravi preobrat v svojem življenju.

Poznam vsaj dva, ki znata delati s to tehniko. Poglejte na ali na

S

Se mi zdi, da bi morali “dfgdfg” razložiti tudi to, da jasnovidec in vedeževalec ni eno in isto. In da je ponavadi največ prevarantov ravno pri slednjih.

… moraš še dodati http:// 😉

In sledi svoji biološki uri.

Povej mi nekaj osnovnih stvari v tvojem življenju.

Pozdrav.

Svetujejo Viktorja Gerkmana – Cerklje na Gorenjskem. Vidim, da so nasveti datirani s svežimi datumi- Gospod je pokojen od 2009.

Maxi

New Report

Close