Najdi forum

tudi jaz rabim vas kontakt? hvala

Tožbo za ločitev lahko napišeš sama. Lahko samo napišeš, da je zakonska zveza nevzdržna. Priložiš nov izpisek poročnega lista, ki ga dobiš na vsaki UE. Če imaš otroke navedeš tudi njih. Takso plačaš na sodišču. Potem si klican na center za socialno delo, če imaš majhne otroke. Za premoženje pa se lahko odločita za mediacijo, s katero praktično ni stroškov. Poskusi dobiti kakšen vzorec tožbe za ločitev, upoštevaje otroke.

Vsekakor priporočam Mojco Starec iz Ljubljane, odlično opravi svoje delo in se zelo zavzame za stranko.

Jaz sem imela odvetnico Alenko Sočan Žitnik iz odvetniške pisarne Dernovšek v Ljubljani. Super odvetnica za družinsko pravo in zelo ostra. Zelo sem bila zadovoljna z njo.

Ma daj skorupirana hinavka, vse dokaze je v sodelovanju z nasprotno stranjo izrocila nasprotnikom in na koncu je nasprotna stran postavljala nasa vprasanja pricam, za kar je tozba padla. Ko je dobila pljunek v obraz je seveda izginila brez besed kljub temu da ni dobila placano! Nikoli k njej!

priporočam odvetnico Petro Regvat iz Ljubljane. mene moškega zastopa pri ločitvi z tožbi in lahko rečem da 100% obvlada stvar.je tudi zelo poštena in se gre pošteno igro in ne kot nekateri odvetniki ki jim je mar samo zaslužek. HVALA GOSPA ODVETNICA!!!!!!!!

govorimo o isti odvetnici Petri Regvat???? mene zastopa in se gre res pošteno igro in stvar obvlada 100% in tudi nobenih nerealnih obljub ne daje. pove kaj je možno in potem stoji za tem z argumenti tudi na sodišču. jaz jo lehko samo pohvalim in se ji zahvaljujem za korektno delo. hvala!!!!

Priporočam odvetnico Tamaro Pavlin iz Ljubljane, kapo dol. Veliko se ukvarja z družinskim pravom. Poštena, korektna in na mestu. Zelo zadvoljen z njo.

vsem ne glede na spol priporočam gospo odvetnico Petro Regvat iz Ljubljane. je nekaj najboljšega kar si lahko želi nekdo ki ima na sodišču družinske zadeve. pišem iz svojih izkušenj in se ji zelo zahvaljujem za njeno dosledno in korektno delo

Toplo polagam na srce, da ne zaupate odvetnici Petri Regvat, posluje kooruptivno, saj sodeluje z nasprotno stranjo z lastnimi interesi in zeljo po cim vecjem osebnem dobicku. Na sodisce pride potem je pa tiho, ker je ze vse dogovorjena v naprej. Primeri so seveda izgubljeni.

Z stališča samega ‘prava’ odvetniki so popolnoma nepomembni.
Ni važno kaj vaš odvetnik reče sodnik bo za razsodbo vedno uporabil veljavno pravo.
Preberi si zakon in to je to … Ušparala boš denar.

Potrjujem! Jasna in direktna in se zares zavzame. Lp

Samo stran od odvetnice Regvat!!! Nestrokovna, polna sebe, popolnoma nepripravljena za pogovor in samo z mislimi po čim večjem zaslužku.

Jaz sem imel z njo samo dobre izkušnje.

Jaz sem vse svoje zadeve reseval pri gospe Alenki Socan, dobra odvetnica in clovek – hvala!

Zelo slabe izkušnje z odvetnico Tamaro Pavlin. Bistvo je pri njej denar, denar in še enkrat denar. Ob tem se na vse pretege poskuša dogovoriti z odvetniki nasprotne strani mimo tebe (mene), potem pa prodaja zgodbice, da dela tebi v dobro. Toplo odsvetujem.

Pazite imam slabo izkušneje z Petro Regvat, cena pol ure je skoraj 75 evrov in nima jasne cene za storitve, zarčuna ker po svoje in ne opozarja prej koliko stane vask storitev, in takoj isluje z podpisom pogodbe, in nikoli nisem dobil izvoda od njej
eno uro da sem šel tam vprašat za ceno dela ona je zarčunala 150 Evrov

O njej vem to, da vzame denar tudi na roke, brez računa. Posvet , 10 min, 100€. Se pa zelo, zelo zavzema za to, da otroci pripadajo mami, pa tudi, če je mama “vzrok” za ločitev. Moški težko pri njej zmaga, če se bori za otroke.

tako je

Samo ne odv Petra Regvat sami problemi in napihovanje zadeve

New Report

Close