Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja do kdaj košara v vozičku?

do kdaj košara v vozičku?

dober večer,
zanima me do kdaj ste uporabljali košaro v vozičku oz. kdaj ste namestili tisto sedečo varianto?

Ko sam mali ni več želel ležat. Ko je hotel gledat okoli in se je v ležečem položaju pritoževal. Čeprav še zdaj kdaj pa kdaj uporabimo koš, ko ga imamo za uspavat, tako da potem lahko lepo spi naprej in ga ni potrebno prenašat. Stari smo pa štiri mesece in dva tedna in mu je koš še prav.

Tudi mi smo stari 4,5 mesece in jo še vedno uporabljamo. Ko sva zunaj mu dvignem malo vzglavnik, ko pa zaspi, pa ga poležem. Ker ga imam še kar dosti časa brez kape, razen če zelo piha, mi košara pride zelo prav, ker ima fajn zavetrje.Bo pa počasi treba res zamenjat, saj je mali velik 65 cm.

Mi smo zamenjali približno pri 5.5 mesecih z začetkom lepega, toplega vremena in ko je pokazala dovolj interesa za okolico oziroma bolje rečeno, ko je imela dovolj gledanja mame v rikvrc. Ne primerjaj z meseci ali velikostjo otroka. Ampak razmisli, če je otrok že sposoben za sedeč položaj (trdno sedi, je zvedav, ima stabilno glavico, so vremenske temperature ok, mu je udobneje v košari ipd.). Sedeč voziček za sabo potegne tudi več oblačenja, čeveljčke ipd. Meni je včasih zdaj, ko je spet mrzlo, žal za košaro, ko sem jo lepo zadekala pa smo šli…
lp. m

Košaro sem imela do 4. meseca.

Mi smo košaro odstranili in namestli vzglavje na prvo stopnjo pri 3,5 mesecih.

LP

Pri prvem mi je uspelo ga stlačit noter do 7 meseca. Na srečo je znorel in zahteval sedež marca, ko je bil najhujši mraz že mimo. Meni se zdi za čez zimo košara najboljša.

New Report

Close