Najdi forum

Dnevnik Bridget Jones

S knjigo ste forumovci naredili veliko reklame, zato sem se odločila in včeraj sva z možem odšla na ogled filma. Priznati moram, da se mi je zdel zelo duhovit in me je spravil v dobro voljo. V kinu se običajno ne smejim glasno, včeraj pa sem se tolikokrat, kot že dolgo ne.

Vesela sem, da sem šla. Si ga je ogledal še kdo?

Tudi jaz sem ga videla!

Bil mi je všeč, tako kot knjiga. Sem se pa našla v vsaj dveh prizorih. Takrat, v mojem primeru sploh ni izgledalo tako smešno. V filmu pa sem se smejala Bridget in sebi.

Knjige nisem bral, ob filmu pa sem se zelo zabaval. Priporočam.

Knjiga je veliko boljsa kot film

Sem brala knjigo in film. nad knjigo sem navdušena nad filmom pa zelo razočarana. Zakaj američani vedno tako pocukrajo vsko zgodbo in naredijo tako spektakularen happy end?
neli

Mene tale happy end ni motil, saj sem ga v žanro “romantična komedija” pričakovala. So pa duhovite scene in dialogi. Knjige pa nisem prebrala – za na dopust je nisem dobila, prej pa nisem utegnila.

Nika, se popolnoma strinjam s tabo. Ko sem brala knjigo sem se res na glas smejala. Film pa sploh ni tako dober.

Knjigo sem brala, pa me ni preveč pritegnila. Film je sicer dober, ampak nič pretresljivega.

LP,Kaja

Film je zabaven,sproščeno sem se na glas smejala. Priporočam.

Knjige nisem brala, prijateljica pa mi je rekla, da je film boljši( zabavnejši) od knjige.

lp.

Meni tudi knjiga ni bila preveč všeč, vse moje prijateljice in znanke pa so jo kar požrle. Film mi je bil pa všeč.

Aha, tud jest. Vem, da je bla komedija, ampak na momente mi ni delovalo smešno. Preveč resnično….

Tudi meni je bila knjiga dosti bolj všeč kot film. Saj je film tudi smešen, ampak ob knjigi sem se pa res nasmejala.

ei film je fenomenaln ! sem ga sla gledat s fantom in sva se skoz sam smejala 🙂 pa se vsebina je ful dobra,pa posneto fajn pa vse.
Res,vse pohvale si zasluzi!

New Report

Close