Najdi forum

dnevni počitek v Ljubljani

Kje se da dobiti sobo (hotel, penzion) v Ljubljani, ali širši okolici, pa da ni treba dokumeta ?

cena ?
Izkušnje ?

Jaz sem ponavadi kar v parku prespal…hehehe

-----------------------------------------------------------

Aha, verjetno enoposteljno sobo rabiš, da si boš resnično odpočil.
Penzion Lipa v Šiški je menda dober…

…..ne verjamem, da misli 1-posteljno sobo….

Jaz pa verjamem, da ima v mislih enoposteljno sobo. Da je le postelja dovolj velika, he he he…

lp
mačkon

Dajte bit mal bolj resni. Nočete človeku pomagat ?
Kaj pa če me žena dobi, ali pa kdo vidi.
Dovoj bi bla že enoposteljna soba pa da ni predrago. Že tako bom moral šprati pri malici !
Lipa pa ne – je preveč beguncev tam.

Hja, kako naj bi bili bolj resni – če že varaš, potem vsaj varaj s stilom in ne hodi v neki “cheap motel room”, kjer je ševilo že malo morje takšnih, kot si ti. Odpeljita se z avtom na kak samoten plac pri kakšni reki, dekco ven in opa cupa… pa še na malici ti ne bo treba šparat, da boš pri moči :)))

Kva pa je to “varaš” ?
Saj samo mal za šport – za zdrav duh v zdravem telesu !
Dekco, že dekco….samo lahko kdo pride mimo, pa vidi, pa zatoži…Svet je majhen !

Hja… za zdravo telo že, za zdrav duh pa nikakor…

Samo bučko, ti pa res ne znaš sešteti 1+1 :))) če greš na nek samotni kraj in vržeš ven dekco – le kdo te bo videl??? Sicer pa, če te že kdo vidi na samotnem kraju “in flagranti”, bo taisti tam mogoče iz zelo podobnega razloga – s svojo varalico. Pa se zmenita – jaz ne povem zate, ti pa ne zame. Samo da ne bo tisti drugi tvoja žena :))))

Veš kaj ti si pa en bučko res. jaz sem vidla dva prešuštnika na čist drugem koncu Slovenije tako da,…..premisli, če se splača.

hja… me zanima kako flegma bi odreagiral, če bi ti žena rekla, da malo za zdrav duh športa med rjuhami z enim tretjim

pojdi na bazen Ježica, tam imajo prav luštne hišice.

Očitno noben ne ve razen cici??? Dajte no, saj gotovo veste …

Na Tvojem mestu bi bilo bolj pametno, da se ne odličiš za tovrstni šport. Mogoče res misliš, da je to treba početi za zdrav duh v zdravem telesu, ampak glede na to, kako groza Te je, da bi te kdo videl, pomeni takšno udejstvovanje strašanski stres, zato Te lahko še kap zadene. Potem boš pa imel svojega zdravega duha kje drugje, ne pa v svojem telesu.

Najbolje- telefonski imenik, zavrti številke hotelov, ki jih najdeš- pa vprašaj… Preko telefona te ne bo nihče “požrl”- nato pa se odločiš sam- kam in kako…

LP

New Report

Close