Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Estetska in plastična kirurgija dlake,kapilare,…

dlake,kapilare,…

Pozdravljeni!
Rastejo mi dlake nad zgornjo ustnico, trenutno si jih belim a so vseeno vidne in me motijo poleg tega si jih moram beliti skoraj vsak dan.Nekaj o posegu laserskega odstranjevanja sem ze prebrala v eni izmed tem. Me pa vseeno zanima koliko okvirno stane tak poseg in koliko časa pred in po posegu se ni priporočljivo izpostavljati soncu?Prebrala sem tudi, da je za učinkovitost potrebno vec posegov,v kakem časovnem razmaku?

na nogah imam tudi polno popokanih kapilar,jih je možno kako učinkovito odstraniti in koliko stane kaj takega. Ter kako lahko preprečis nadalnje širjenje (razen tega da poskrbis za pravilno prehrano,tezo in se dovolj giblješ)?

Na nosu imam tudi nekaj grdo razširjenih por, ki so razporejene prečno po sredini nosa tako da tvorijo nekakšno izbočeno črto in me motijo ker naredijo nos na pogled razrovan in še večji. se da kaj takega na enostaven način odpraviti? ja in kako se je najbolje znebiti ogrcev ter preprečiti njihovo nadalnje nastajanje (sicer ne vem če to glih sodi to v Vaše področje, a slučajno pač vprašam)

to je kar nekaj vprasanj, upam da Vam nisem naredila preveč dela.

Za odgovore se Vam najlepše zahvaljujem!

Živijo

Laser , laser in še enkrat laser. Vendar različen za kapilare, večje žile in za dlake. 🙂

Najlaže z laserjem odstranimo temne dlake na svetli koži.
Lokalno lasersko zdravljenje stane 31 tisoč sit ( napirmer enkratno obsevanje dlak ustnice. ali odstranitev kapilar z omejenega predela stegna.

Za učinkocito depilacijo je potrebnih iobičajno od 3 do 6 terapij v razmakih po nekaj tednov (5 do 6 tednov). za žilice je običajno potrebnih manj posegov.

kar se ogrcev tiče pa je bolje vprašati dermatologa :).

Lep pozdrav

Aleš

Lep pozdrav!

Stara sem 23 let in sem na eni nogi pod kolenom opazila nekaj tankih rdečih kapilar, kar me zelo skrbi če se bo to širilo!Nekaj jih imam tudi na zunanji strani stegen. Ali jih bo vedno več ali je tudi možnost da se ne razširijo? zanima me tudi zakaj nastajajo, so krivi uv žarki, in kako jih je možno odstraniti? brebrala sem že da se lahko to odstrani z laserjem samoplačniško! je vedno potrebno plačati?

Lepo se vam zahvaljujem za odgovor

New Report

Close