Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! Dispozicija za diplomo ali magistrsko nalogo

Dispozicija za diplomo ali magistrsko nalogo

Živjo,

Nika, mogoče ti tole[/url] lahko kaj razsvetli ozadje tvojega problema… ?

V osnovi pa ima dispozicija pač naslovno stran, v kateri je naveden naslov, študent, mentor, kraj in leto. Seveda imaš na vrhu še ime fakultete oz. njen grb oz. logo.

Na naslednji strani imaš pa potem poglavja (recimo kar “Heading 1”; v Wordu) recimo:

– Obrazložitev teme,
– Problem, predmet diplomskega dela,
– Namen in cilji -||-,
– Metodologija -||-,
– Strnjeni opis predvidenih poglavij (ali posnetek okvirnega kazala diplomskega dela),
– Pričakovani prispevki diplomskega dela,
– Uporaba rezultatov (sploh če imaš oz. delaš kakšno empirično raziskavo) -||- in
– Jedro uporabljene literature in viri.

Vsaj sam sem imel svoje “skropucalo” takole razdeljeno, drugače pa Google -> primer dispozicije.

LP,
12thDNAStrandActive

Ej keri kreteni so eni ala. mentorica. Navem kaj to delajo, iscejo po forumih ljudi ki jih kaj zanima in si pumpajo ego s tem ko koga zabijejo al kaj?? Verjetn po karakterju sodeč osamljena oseba, ki je nasršena in samo j… druge, ker je noben ne mara Tud če bi pa kdo jo bi se pa takoj premislu ko bi usta odprla.. Sem prepričan da to ni daleč od resnice hehe. En nasvet: če ne misliš pomagat raje tiho bodi in ne ni potrebno žaliti drugih ker na koncu se ti pokažeš kot bedak 🙂 lp.

Pozdravljeni!

Namesto vašega truda in napora, gremo za vas v knjižnico po ustrezno literaturo ter vam sestavimo dispozicijo za diplomsko nalogo!

Cena za iskanje literature in izdelavo kvalitetne dispozicije za diplomsko nalogo je 49 evrov!

Vsi, ki potrebujete dispozicijo, pa ne veste, kako se je lotiti, in jo potrebujete čim prej, nam pošljite naročilo na [email protected]!

Pozdravljeni dijaki in študentje!

Smo ekipa študentov, ki vam je pripravljena v teh kriznih časih priskočiti na pomoč pri seminarskih, projektnih, raziskovalnih in diplomskih nalogah!!!

Tudi prevajamo!!!

Cene seminarskih že od 30 evrov naprej!!!

Želje pošljite na [email protected] in pričakujte hiter odziv!

Lp, Študentska ekipa

[email protected]

A lahko prosim, da mi kdo pošlje primer dispozicije (PF MB)? nimam pojma kako naj se je lotim, kolk strani mora vsebovat.

mail
[email protected]

Pozdravljeni!

Pomagajte tudi meni prosim. Upam da se bo našal nekdo da mi pošlje primer dispozicije da vsaj vidim kako izgleda.Hvala. Moj mail: [email protected]

Pozdravljeni,

tudi jaz bi rad (če lahko seveda) da mi kdo pošlje en primer same dispozicije.

Hvala in lep pozdrav

e-mail: [email protected]

Popravljam in urejam seminarske in diplomske naloge (kazalo, grafi, številčenje strani, poprava slovničnih in vsebinskih napak).

Naredim vam tudi Power point predstavitve, spletne ankete, intervjuje, raznovrstne članke, refleksije.

Lahko vam tudi napišem seminarsko ali dplomsko nalogo.

Cena izdelave že za 15 evrov oziroma po dogovoru.

[email protected]

Pozdravljeni!

v času počitnic nudim kakovostne inštrukcije matematike, slovenščine, angleščine. Pomagam tudi pri popravnih izpitih, napišem seminarske naloge, članke, lektoriram.

Za več informacij pišite na [email protected]

Pozdrav

Vsi tisti, ki ne veste kako se lotiti priprave dispozicije ali zaključne naloge obiščite spletno stran:

http://pisanje-diplomskih-nalog.webs.com/

Sigurno se bo našla rešitev za ta problem 🙂

Pozdravljeni,

a lahko tudi meni pošljete primer dobre dispozicije?

[email protected].

Hvala lepa.

Pozdravljeni!

V kolikor potrebujete kakršnokoli pomoč pri pisanju dispozicije ali diplomske naloge me kontaktirajte na:

[email protected]

Nudim pomoč pri pisanju, oblikovanju in lektoriranju dispozicij, diplomskih nalog, magistrskih nalog, seminarskih nalog, domačih branj … Za lektoriranje vam izdam tudi potrebno potrdilo, saj sem po izobrazbi slovenistka.

Več info na [email protected]

Dispozicija magistrske naloge – brezplačni priročnik z nasveti do odlične dispozicije: Vaš link

ČE POTREBUJEŠ POMOČ, PRI PISANJU DISPOZICIJE POŠLJI MAIL Z NAVODILI: [email protected]

ČE POTREBUJEŠ POMOČ, PRI PISANJU DISPOZICIJE POŠLJI MAIL Z NAVODILI: [email protected]

New Report

Close