Diskretna avantura
Živjo!
Sem poročen z luštno ženko, a je doma v postelji premalo akcije, saj je ona za akcijo prevelikokrat utrujena … in zato preko tega portala poizvedujem, če bi bila kakšna luštna damica za diskretno vročo avanturo? Imam 44 let in sem še v kondiciji, načeloma pa sem prijeten tako po značaju kot po izgledu.
Mihej
Oj kristina
Sam tud jast dobro ohranjen in za akcijo.tud pri meni doma premalo akcije lahko pises na mail
Lep pozdrav
Urejen vezan 47 letnik iz koroške iščem njo za večkratna srečanja. Če si doma zapostavljena kot jaz piši na
Iščem resno žensko mlajšo ali starejšo vseeno, najraje fuk frendico ni obvezno ampak zgolj želja.. pomembno mi je zdravje, varnost, urejenost in diskretnost, zato bi najraje našel eno, ki bi se zabavala igrala z mano na daljši rok. Tvoj karakter mi je bolj pomemben od izgleda. Rad tudi prisluhnem tako da, ti povej kdo si in kaj si želiš ni problema. Sem simpatičen, resen, urejen, iskren, nekadilec, pošten, zabaven, prijazen, zdrav. Za več info. piši na moj mail ali na app Hangouts:
[email protected] nebo ti žal!
Moje orodje je vzdržljivo, če imaš rada velikega, trdega in vzdržljivega mi piši. Lahko pa se samo spoznava in spijeva kavo.., ti pa presodiš ali nadaljujeva ali pa ne..?