Diši
Drage moje!
Saj vem, da tole ravno ni za tale forum, ampak…
Prvič sem poskusila novi mehčalec Quanto (zeleni – prozorni). Perilos em obesila na balkon dnevne sobe in prijetno sem bila presenečena, da sem končno našla mehčalec ki lepo diši – diši mi cela dnevna soba in še hodnik!!!!
No, če smo že “kripli” bomo vsaj lepo dišali. Morda se beseda “kripl” malo grdo sliši, toda le z malo črnega humorja lahko gremo skozi te težave, ki nam jih je mati narava “poklonila”.
No, midva sva imela veliko srečo, da imamo prelepo deklico iz drugega poskusa IVF-MM. Ko sem pred 14 dnevi svojemu gin. na rednem pregledu omenila, da sva pripravljena stvar ponoviti, je po ogledu moje in moževe kartoteke začel zmajevati z glavo … Takoj mi je bilo jasno kaj to pomeni. Zelo mi je bilo težko. V avtu sem se šele upala zjokati in na srečo sva imela s seboj najin mali čudež, ki me je tako lepo in z začudenjem gledala, le kaj se to dogaja z mano. In hvalabogu, da imam tako krasnega moža, da me je lepo potolažil – s tem se moramo sprijazniti. Vesela sva da imava tega najinega sončka, najino malo Evo!
Za nameček sva čez nekaj dni izvedela, da se najina prijatelja ločujeta – zakaj? Ker ona noče otrok – in za povrh: je svojega moža 12 let vlekla za nos, da pač ne more imeti otrok. ALO!!!! Celo tako daleč je šla, da sta opravila raznorazne preiskave (ne vem točno kaj), kjer so ugotovili, da sta oba zdrava in da bi jima pač morali malo pomagati. Pa ni hotela, ker se ona – kao – boji zdravnikov !!!!!!!!!!!!! ALO!!!!
In še enkrat za nameček: neka druga prijateljica je rodila tretjega otroka in se njen mož okrog “hvali”, da otroka še po enem mesecu NI prijel v roke.
Če ta svet ni krivičen, pa tudi ne vem več …
VSEM, VSEM, VSEM SKUPAJ NA TEM FORUMU ŽELIM VELIKO USPEHOV IN ČIMVEČ LEPIH, ZDRAVIH IN PRESREČNIH OTROČIČKOV, KER VEM, DA SI JIH ZASLUŽITE!
Natasha
Natasha
Ne morem verjeti, da se tudi takšne stvari dogajajo kot npr. z to tvojo prijateljico. Če je njen mož dal pobudo za ločitev ima čisto prav. Zakaj je tako dolgo trdila, da ne more imet otrok? Haloooooooo to zame ni normalno oz. ni normalna. Že tukaj lahko opaziš, da ta tvoja prijateljica ne mara otrok. Če jih pa renično ne bi mogla imeti bi pa drugače razmišljala. Tako, da je to zelo podlo od nje. Jaz imam isto ene družinske prijatelje, ki pa on ne želi slišati za otročka in noče nikamor hoditi na preiskave, sploh ga ne briga pa čeprav ona boga reva tako trpi sta pa skupaj že dobrih 15. let. Saj mu ona omeni, da bi ga imela še bolj rada, če bi imela otroka in on takoj začne govoriti drugo temo ali pa se mu zeha. In sedaj je ona si kupila eden čaj za neplodnost ne vem kako se mu reče, in sedaj ga pije na skrivaj od njega in baje, da je videl ta čaj in jo vprašal zakaj pije čaj in se je zlagala, da zaradi glavobolov, da ji je priporočal zdravnik. Boga reva. Saj pri meni so bili v nedeljo in boga reva tako je gledala moj bušček, ker bi ona rada bila noseča in, če začnemo kaj govoriti o nosečnosti ali o otrocih on takoj začne zehati, uhhhhhhh kako to mene razkuri. Ona je pa bolj mirna ženska in zato je tako. Saj je enkrat se naročila za laparo in njemu ni nič omenila in, ko je morala v bolnico na laparo in mu je potem povedala je bil tako hud, da ni hotel z njo govoriti 1. mesec, si lahko misliš? Niti na obisk ji ni prišel v bolnico, ki je ležala 3. dni. Povedali so ji po lapari, da ima preveč močne jajčne mišice. Ne bi vedela kaj je to? Prvič slišim. Saj ona boga reva ne zna vprašati gin. nič in se sploh ne znajde. Sedaj ni bila pri gin. že 3. leta in že takrat sem jo jaz naročila h gin. Sem ji obljubila, da jo bom spet jaz naročila, saj ji bom naredila uslugo, če pa ne zna se naročiti še h gin. je boga. Drugače je ona z Štajerske doma. Zelo žalostno je…..
Aja ta tvoj prijatelj, ki se hvali, da otroček je star 1. mes. in, da ga še ni primil v roke je zame on glup človek, saj ne ve kaj je življenje potem. Jaz bi takšnega moža brcnila v rit, joj to me pa razpizdi oprosti ampak tako je…..
Natasha mene pa zanima zakaj je tvoj gin. samo kimal z glavo???????? Ali ti je razložil kaj je narobe?? Res čudno. No vidim, da imaš odprti mail ali ti lahko pišem na tvoj osebni mail? No pa kaj več tam pri mailu velja?
Lep dan še naprej
Doroteja
Doroteja!
Seveda mi lahko pišeš, zakaj pa ne. Saj sva tudi z Emi našli stik – Emi in moj mož sta doma iz istega kraja. Pred leti so ga z družbo skupaj lumpali na morju. Svet je pa resnično majhen. In kdo bi si mislil, da se potem najdemo na takšnem forumu kot je neplodnost.
Tudi sem bila presenečena, ko sem na dan punkcije srečala pred GK prijatelja iz otroštva, ki je čakal ženo da bo oddala kri za estradiol.
V prvem poskusu sem v čakalnici za UZ, srečala sošolko iz srednje šole. Pravzaprav je ona hodila eno leto za mano, vendar smo takrat skupaj špricali pouk!
Danes pa srečujemo in spoznavamo ljudi ali na forumu neplodnost, ali pa v čakalnici za UZ na GK.
LP in čakam tvojo pošto,
Natasha