Najdi forum

diplomska naloga

Sema absolventka farmacije in razmišljam o diplomski nalogi predvsem s področja socialne farmacije.Je pa kar veliko na meni,saj lahko dobim mentorja na faksu le v primeru ,da predlagam zanimivo temo.Ker ponavadi več glav več ve, se obračam še na Vas,saj vem da ste velik strokovnjak na tem področju in mi mogoče lahko pomagate s kakšno idejo.Za vsak namig Vam bom hvaležna.
Že vnaprej lepa hvala!

Spoštovana kolegica!
Veliko sem razmišljala o temi za Vaše diplomsko delo.
Ideja, ki jo imam v mislih morda ni ravno inovativna, je pa v sedanjem času aktualna in bi zato morda bila zanimiva. V mislih imam dostopnost zdravil v Sloveniji in drugih članicah Evropske skupnosti.
Vsebinsko mislim na zaostrene pogoje varčevanja v vseh državah, na nove in dražje možnosti zdravljenja z biološkimi in biotehnološkimi zdravili ter na različne pristope posameznih držav k reševanju te problematike.
Upam, da ne boste imeli prevelikega problema z mentorjem.
Lepo Vas pozdravljam!

Eva-KAJ PA HVALA

POZDRAVLJENI…

A MI LAHKO KDO POMAGA PRI DOKONČANJU MOJE DIPLOME..CELE DNEVE DELAM PRI LIDLU NA BAGAJNI, KJER SO DELOVNE OKOLIŠČINE NEČLOVEŠKE IN NIMAM NITI ČASA ŽIVET, KAJ ŠELE PISAT. ZAPOSLENA SEM SEDAJ ŽE 3 LETA PRI LIDLU. ODLOČILA SEM SE, DA BOM NAREDILA PREKVALIFIKACIJO IN SE PODALA V BANČNE VODE, NE PA NA KASI…POTREBOVALI BI POMOČ… NA SPLETU SEM ZASLEDILA TALE OGLAS..

——————————————————————-

MojSTUDIJ.com-ŠTUDENTJE, DIPLOMANTI, PODJETNIKI, STARŠI-POZOR!!

Spoštovani redni ali izredni študent/študentka, PODJETNIK, starš!

Spletna stran http://www.MojSTUDIJ.com nudi POMOČ REDNIM IN IZREDNIM ŠTUDENTOM PRI DOKONČANJU ŠTUDIJSKIH OBVEZNOSTI (npr. seminarska, diplomska ali magistrska naloga).

* Ali ste že zaključili z vsemi študijskimi obveznostmi?
* Ali imate le preprosto težave pri posameznem izpitu/predmetu ali seminarski nalogi?
* Ali zgolj potrebujete vrhunsko lekturo Vašega teksta?
* Morda le pomoč pri oblikovanju ali pri priravi prezentacije?
* Ali Vam manjka le še zaključno oziroma sklepno dejanje vsakega študenta, in sicer diplomska naloga?
* Ali zaradi predolgih delavnikov preprosto ne najdete časa za pripravo sklepnega študijskega dejanja-diplomo?
* Nikakor ne najdete časa za pripravo dispozicije oziroma ne najdete pravega področje preučevanja (tematike)?
* In ob tem vsem Vas še preganja čas, ker imate obilo obveznosti doma ali na delovnem mestu?

Ne skrbite, imamo rešitev!

MojSTUDIJ.com – Vrhunska pomoč in svetovanje pri študiju !!

Kontakt:

[email protected]
http://www.mojstudij.com

Spoštovana!
V Vašem sporočilu pravzaprav ni vprašanja. Vi enostavno prosite, da bi Vam kdo pomagal ali morda celo naredil diplomo. Vsaj tako obljublja tudi oglas, ki ste ga priložili.
Ne morem verjeti svojim očem. Pod pomoč razumem samo nasvet, ki ga da lahko mentor, ki spremlja Vaše delo. Vsaka diploma, ne glede na kateri stopnji jo delate, je izraz Vaše osebne zrelosti, Vašega znanja in Vaše samozavesti.
Zato Vam svetujem samo to, da se zberete, ne glede na to kako utrujeni ste, ker niste ne prva, ne zadnja, ki študira pod takimi pogoji.
Vse, kar boste sami naredili, bo nekaj vredno in Vas bo obogatilo za vse življenje. Verjemite mi, in veselo na delo. Take oglase pa ne berite.
Lep pozdrav!

Vsaka diplomska naloga je popolni odraz samozavesti in gospa Nada ni merilo IQ-ja, osebne dozorelosti ali pa znanja, ker je “končnih” informacij v elektronski dobi neskončno. Če imaš visoko povprečje ocen, pa diplomska ne gre, je prej ali slej nekaj drugega narobe kot pa odraz znanja. Mentor je zaslužen v prvi vrsti za dvig morale bodočega diplomanta in za dokončanje študija oz. diplomske naloge. Vse drugo so spletkarije. Razmišljajte – vsi pogoji za napredovanje v višji letnik opravljeni, dobre ocene, potem pa nezmožnost dokončanje študija oz. diplomske naloge!?

Spoštovani g. David 2!
Ali se Vam ne zdi, da ste malo v zamudi z ozirom na to, da je od prošnje za pomoč pri diplomi minilo že več kot 14 mesecev?
Upam, da je študentka iz LIDL-a že naredila diplomo in da je njen IQ zadostoval za srečen konec.
Lep pozdrav!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close