Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Posvojitev otroka in rejništvo DIPLOMSKA NALOGA – prosim za pomoč

DIPLOMSKA NALOGA – prosim za pomoč

Lep pozdrav,

sem študentka Teološke fakultete in sem ravno v nastanku diplome, katere naslov je “Dolga pot do posvojitve otroka”.
Problem je nastal, saj imam kot obvezo dodati intervju z posvojitelji, vendar nikogar ne poznam, precej težko pa je tudi pristopiti k nekomu, s katerim nisi v tesnih odnosih in ga spraševati o tako intimniz stvareh.
Prosim, če mi je morda kdo pripravljen odgovoriti na par vprašanj, tudi preko e-maila, bi bila zelo vesela. Vprašanja so o tem kako od spoznanja, da ni rodnih otrok in do posvojitve poteka postopek v resnici in ne samo po knjigah, predvsem pa kako dolgo se čaka na otroka. Omejila sem se na posvojitev v Sloveniji.

Če mi bo kdo pripravljen pomagati, sem mu iz srca hvaležna.

Pozdravljena kepica jaz sem posvojila deklico, ki sem jo najprej imela v rejništvu, če te zanima mi lahko pošlješ vprašanja. lep pozdrav in veliko sreče pri diplomi.

Hvala Dina MB.

Ne gre mi poslati zasebnega sporočila. Vam lahko pošljem Vprašanja kar tukaj na forum, Vi pa mi odgovore podate na zasebno?

kepica

Pozdravljena!

A bi lahko dobla te odgovore, bi jih potrebovala za problemsko nalogo.

Lp,

Pozdravljena,
svetujem ti, da se obrni na društvo posvojitejiskih družin DETELJICA. Prepričana sem,da so tam pari, ki ti bodo lahko pomagali.
Lepo pozdravljena

New Report

Close