Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Posvojitev otroka in rejništvo DIPLOMSKA NALOGA POSVOJITEV-PROŠNJA

DIPLOMSKA NALOGA POSVOJITEV-PROŠNJA

Pišem v imenu kolegice:
Pozdravljeni,
sem študentka na Fakulteti za upravo in pripravljam diplomsko nalogo na temo Posvojitev. V nalogi bi rada opisala konkretne izkušnje posvojiteljev in posvojencev v zgodbah, katerih avtorji bodo ostali anonimni.
Vse ki ste mi pripravljeni zaupati svojo zgodbo, prosim, da se javijo tukaj ali pa na mail [email protected]

Vaša kolegica je pa dokaj pasivna..najprej pišete vi namesto nje, nato pa, ko sem se javila na zasebni naslov, da sem pripravljena sodelovati, ni več duha ne sluha……odzvala se je namreč tudi kolegica, pa tudi nje ni več kontaktiral nihče…
Torej še enkrat: oba z mojim posvojencem in pravzaprav cela moja družina vam je pripravljena zaupati svojo zgodbo, če seveda ne iščete samo osladnih in “pocukranih” zgodbic!?

Se opravičujemo obem, sama sem bila bolna in doma nimam dostopa do interneta, pišem pa v imenu kolegice zato, ker tudi ona nima dostopa do interneta doma, trenutno pa tudi ona ni v službi zaradi zdravstvenih težav. Jo bom kontaktrila in spročila vaše odzive. Potem pa se lahko same dogovarjate naprej. Še enkrat se opravičujem. Lep pozdrav

V redu, smo že prejele kontakt in se bomo odzvale!
Fino, da se lotevate te teme!

New Report

Close