Najdi forum

diplomirana organizatorka

Sem diplomirana organizatorka dela, smer kadrovski in izobraževalni procesi. Imam eno leto delovnih izkušenj, znam delati z računalnikom. Sem komunikativna – veseli me delo z ljudmi, pripravljena sem se učiti,…
Iščem delo na področju Gorenjske (Kranj, Škofja Loka).

Kranj – Škofja Loka – UTOPIJA!

Že pol leta iščem delo na tem območju, pa ni nič!!!!!

Srečno!

Nataša

Oj, meni se pogodba izteče 31.1.03, imam ponudbo, ker delam v proizvodnem podjetju, da grem v proizvodnjo s VII. stopnjo ali pa na zavod. In se odločam skoraj bolj za zavod, sploh ne vem kaj naj ?
A si ti tudi organizatorka?
LP

Nisem organizatorka, sem pa v ekonomiji, kjer naj bi bilo lažje najti delo (????????).

Tudi jaz sem na zavodu od 1.11.2002.
Nadomestilo so mi odobrili (glede na delovno dobo) do avgusta letos. Ker sem imela previsoko plačo, dobim (sicer najvišje) 100.000,00 SIT nadomestila. Po treh mesecih (na žalost bo to kmalu) bom dobivala samo še po 70.000,00 SIT.

Zavod sicer ni slab, vendar če imaš možnost delati v svojem poklicu za primeren denar – sprejmi! Če te pa imajo namen dati v proizvodnjo – pa kar na zavod. Boš že kaj našla.

Jaz sem se prijavila že na približno 30 razpisov. Samo v dveh primerih je prišlo do razgovora. En odgovor čakam v tednu dni. In pomisli – Škofja Loka – JUHUHU, če bo uspelo!

Je pa tako – če boš šla na zavod, si boš morala kar sama iskati zaposlitev. Priporočam ti, da kar na “blef” začneš pošiljati vloge. Izpiši si naslove podjetij, ki so v tvoji okolici (Kranj, Šk. Loka) in kar pošlji. Nič ne veš, kje bo šel kdo v pokoj ali na porodniško.

Veliko sreče, in če te karkoli zanima mi piši na mail.

Nataša

A si ti pošiljala prošnje na blef, predvidevam, da si jih, če si jih poslala 70?
Meni so ponudili proizvodno delo, sam ga ne bom sprejela, ker potem se rado zgodi, da kar obvisiš in se smiliš sam sebi (poznam primere), tega pa nočem.
Prosim, če mi lahko prek maila sporočiš kako poteka prijava na zavod, ker bi rada informacije iz prve roke. Hvala in Lp

Pozdrav obema!

Obe sta diplomirane, obe z nekaj poštenimi izkušnjami. torej le pogumno naprej iščita možnost zaposlitve.
Če smem predlagat, prijavljajta se na oglase (njaveč jih je v sobotnem in torkovem Delu) oglejta si spletno stran svetlakariera.com in druge, prijavite pa se tudi v baze podatkov različnih agencij (profil, hill, adecco, idr), ki se ukvarjajo z iskanjem in selekcijo kadrov. Tako bosta imeli več možnosti za zaposlitev.

Pa srečno obema!

saša

Hvala Saša!

Toda moram ti povedati, da sem že od lanskega novembra prijavljena na 13 zaposlovalnih agencij.
Prijavila sem se na nešteto njihovih razpisov, pa je od tega dvakrat prišlo do intervjuja, trikrat so me obvestili, da zaradi velikega števila prijav nisem prišla v ožji izbor, ostale … ne duha ne sluha.
Poleg tega, da vse te agencije pokrivajo skoraj izključno Ljubljano, Maribor in Primorsko. Gorenjska podjetja preko njih ne iščejo kadrov. Vsaj občutek imam tak.

Pa še to: Kranj in Škofja Loka imata gledce na število prebivalcev zelo veliko industrije. Zato je zelo veliko zaposlenih iz drugih krajev, torej dnevni migranti “odžirajo delo” domačinom, ki si moramo iskati zaposlitev izven domačega kraja.

Bomo že našle, kajne Irma!

Nataša

Zdravo, punce.
Jaz zdaj pospešeno pregledujem oglase, pošiljam prošnje in upam na najboljše. Nataša tudi tebi želim, da čimprej najdeš eno fajn službo, Saši pa hvala za lepe želje.
Lep pozdrav obema!

živjo

trenutno se ubadam z vpisom na fax in ena od možnosti je tudi FOV-kranj (kadrovski in izobraževalni procesi). Mi lahko katera na kratko pove kaj točno lahko delam s to izobrazbo? Všeč mi je delo z ljudmi, tko da bi rad nekaj v tej smeri.

vsem želim, da čimprej najdete službo. vztrajajte!

lep pozdrav
Jure

Živjo, Jure.
Jest sem diplomirala na FOV-u, in sicer prav smer kadrovski in izobr. procesi. Zdaj sem ostala brez službe, vendar jo pospešeno iščem in upam na najboljše:))
Študij mi je bil dokaj zanimiv, nekaj predmetov pa je kar težkih, npr. matematika, ki v bistvu nima nobene veze s kadrovanjem:))
Tudi jaz rada delam z ljudmi in sem se zato odločila za to smer, delaš lahko kot kadrovik; zaposlovanje, uvajanje, skratka ukvarjanje z že zaposlenimi in bodočimi sodelavci na 1000 in 1 način. To je opis dela nekako po domače:))
Drugače so pa mnogo bolj iskani informatiki. Zato, če imaš žilico za računalnike, pojdi na informatiko in z dobro plačano službo ne bo problemov. Preverjeno!

Živjo Irma!

hvala za te informacije. sicer sem razmišljal tudi o smeri informatika, ampak sem trenutno v tem poslu (izgradnja spletnih strani, multimedija) in nekak hočem it ven iz tega. kaj pa lahko delajo oz. počnejo tisti, ki končajo smer informatika, glede na to da to ni fakulteta za rač.? sedaj sem precej za rač. in nekak nočem da mi delovni “prostor” predstavlja samo rač. hočem več stika z ljudmi.

lp
jure

Oj

Jaz sem diplomiral iz informatike na FOV. Delam pa kot tehnolog v enifirmi tud na Gorenjskem. Nič kaj takega kar sem se učil.

By the way, informatika kle na FOV je bolj tko tko

🙁

New Report

Close