Najdi forum

dilema

Zanima me razlika med slabšim materialom za umetne zobe in boljšim.
Koliko časa časovno kateri material približno zdrži, kakšne so slabosti oz. prednosti engega od drugega?

SPoštovana merina,

o tem je bilo že veliko napisanega. Poiščite si odgovore z iskalnikom.
Keramika je nekoliko bolj podobna naravnim zobem in zdržljivejša, če je izdelana tako kot mora biti.

Hvala za odgovor.
Sem probala z iskalnikom posiskati, pa ne dela.

SPoštovana merina,

če vtipkate v iskalnik “prevleke”, dobite 242 odgovorov.
Če ste malo bolj precizni in vtipkate “porcelanske prevleke”, dobite 19 odgovorov (lahko vtipkate tudi keramične prevleke); izraz “fasetirane prevleke” pa trenutno ponudi 8 zadetkov.

Hvala lepa. Ampak na mojem računalniku žal to ne dela. Bom se že znajdla drugače in probala najdt ročno.

Ga. Alenka najlepša vam hvala!
Lep pozdrav.

Spoštovana Marina!
Po vsem kar sem prebrala, Vam svetujem, da se pogovorite še s kakšnim stom., ki morda bolje pozna delo zobnega tehnika in materiale.
Pri izbiri materialov je namreč zelo pomembno, da stom. pozna pacienta in da se na osnovi anamneze odloči za material. Slovenski zobotehniki (tako kot stomatologi)spadaji v sam vrh kvalitete te stroke, seveda, pa je pomembno, da izbere stomatolog pravega, timskega sodelavca-zobotehnika.
Zavedajte se, da je to investicija v zdravje in da Vam zobni nadomestek ostane v ustih daljše obdobje.
Želim Vam, dobro izbiro stomatologa,
in veliko zdravja,Daša

New Report

Close